Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dermacol a vyrážka

Od: kaligula odpovědí: 1 změna:

Už několik let používám dermacol čistící mléko a tonikum a nedělalo mi to žádné problémy, ale před pár dny jsem si koupila dermacol pearl night cream... a naskočila mi z toho na celém obličeji krupice... tak mě zajímá jestli s tím máte někdo zkušenosti a jestli vám to nic nedělá nebo na to nějak reagujete...?

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

velukldu*
hodnocení

1x
Zkuste jinou značku kosmetiky. Měla jsem stejný problém,ale s Niveou,používala jsem jí roky, pak zničehonic obrovské trable s pletí, tak jsem si koupila jiný krém téže značky,výsledek horší než lepší,musela jsem zajít k dermakoložce. Ta my vysvětlila že musím změnit i značku,pleť může prý časem na krém dostat alergickou reakci. Pomohlo to.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]