Nejste přihlášen/a.
dobrý den zdravím všechny přítomné
Mám takový dotaz v pondělí jsem byla u gynekologa dokotrka mi řekla že mám zvýšenou sliznici že jsem možná těhotná
případné početí by se ale muselo uskutečnit 2 dny před mými polodnými dny a navíc dávali jsme si,, pozor (přerušovaná soulož) vím že pravděpodobnost tam asi je ale zajímá mě názor někoho nezůčastněného.menstruaci očekávám za 9dní
takže s testu se to ještě nepoznám děkuji
"Navíc jsme si dávali pozor"?
Přerušovaná soulož je velmi nespolehlivá metoda.
doplněno 05.04.14 12:56:A přemýšlela jste o bariérové antikoncepci, jako je třeba pesar, vag. diafragma nebo spermicidní krémy? To by nemělo léky na tlak nijak ovlivňovat.
Pokud bue možné bejbátko chtěné, tak gratuluji, ale přerušovaná solouž je fakt vabank, na to už dojelo plno lidí.
Ano vím máte pravdu ale po 4 letech této praktiky mám pocit že to není moc pravděpodobné,dlo by se říct žže už to máme nacvičené ale stát se to může vždy
Antikoncepci nemohu brát jeliko se lečím s vysokým tlakem a léky se vzájemně neslučují.
Jinak pokud bych těhotná byl bylo by to chtěné,jen jsem chtěla znát názor někoho dalšího ale děkuji za odpověd.
ano, můžete být těhotná. Nemusela jste mít zcela přesný výpočet pro plodné dny, 2 dny rozdíl není zásadní. Cca 3 dny před ovulací a 3 dny po ní je zvýšená pravděpodobnost otěhotnění. Dle MUDr. Uzla "přerušovaná soulož jako antikoncepční metoda selhává až v 18% případů" z čehož vyplývá, že 18% žen otěhotní při přerušované souloži
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.