Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jsem těhotná?

Od: truhlarka* odpovědí: 8 změna:

dobrý den zdravím všechny přítomné:)

Mám takový dotaz v pondělí jsem byla u gynekologa dokotrka mi řekla že mám zvýšenou sliznici že jsem možná těhotná

případné početí by se ale muselo uskutečnit 2 dny před mými polodnými dny a navíc dávali jsme si,, pozor (přerušovaná soulož) vím že pravděpodobnost tam asi je ale zajímá mě názor někoho nezůčastněného.menstruaci očekávám za 9dní

takže s testu se to ještě nepoznám děkuji:)

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

3x

"Navíc jsme si dávali pozor"?

Přerušovaná soulož je velmi nespolehlivá metoda.

doplněno 05.04.14 12:56:

A přemýšlela jste o bariérové antikoncepci, jako je třeba pesar, vag. diafragma nebo spermicidní krémy? To by nemělo léky na tlak nijak ovlivňovat.

Pokud bue možné bejbátko chtěné, tak gratuluji, ale přerušovaná solouž je fakt vabank, na to už dojelo plno lidí.

truhlarka*
hodnocení

Ano vím máte pravdu ale po 4 letech této praktiky mám pocit že to není moc pravděpodobné,dlo by se říct žže už to máme nacvičené ale stát se to může vždy:)

Antikoncepci nemohu brát jeliko se lečím s vysokým tlakem a léky se vzájemně neslučují.

Jinak pokud bych těhotná byl bylo by to chtěné,jen jsem chtěla znát názor někoho dalšího ale děkuji za odpověd.

jancak
hodnocení

0x

ano, můžete být těhotná. Nemusela jste mít zcela přesný výpočet pro plodné dny, 2 dny rozdíl není zásadní. Cca 3 dny před ovulací a 3 dny po ní je zvýšená pravděpodobnost otěhotnění. Dle MUDr. Uzla "přerušovaná soulož jako antikoncepční metoda selhává až v 18% případů" z čehož vyplývá, že 18% žen otěhotní při přerušované souloži

truhlarka*
hodnocení

moc děkuji za odpověd,upřímně by mě potěšilo pokud bych byla:)

cuca*

Chtěla jsem napsat, proc raději nepouzivate kondom, kdyz nemuzete brat ha, ale pokud vas tehotenstvi nakonec potesi, nebudu oškliva :) hlavně ,

aby byl popřípadě nadsen i pritel. Vyckejte do menstruace a uvidíte.

hodnocení

0x

Dobrý den. Jsou i takové ženy, které otěhotněly v době menstruace. Jindy se jim to nepodařilo. Takže na plodné dny se nedá vždycky spolehnout. Zatím z toho nedělejte žádné závěry a nestresujte se předem.

hodnocení

0x

jde o to , ze spermie dokazou vydrzet az 3dny vevnitr ... takze sance je a staci jedna spermie a je to.

mmm123
hodnocení

0x

Před menstruací mají skoro všechny ženy vysokou sliznici.Alespoň mi to říkala dr.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]