Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké gaťky se vám líbí?

Od: humbucker* odpovědí: 11 změna:

Ahoj. Tahle otázka nemusí být zásadně jen pro pány. Jaké dámské rajtky se vám tedy líbí? Jaké se nejlépe nosí? A kdy?

doplněno 03.04.14 19:19:

Aby si pánové nestěžovali. Jak to máte vy? Trencle, slipy, boxerky, tanga? Já jsem trenýrkovej.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

joudic*
hodnocení

0x

hlavne ne krajkove :) a jake se nejlepe nosi, to opravdu nevim :-D

doplněno 03.04.14 19:28:

slipy ne, ale mam rad, kdyz to je vsechno na svym miste :-D takze klasicke trenyrky taky ne, paradoxne v lete chodim naostro, to mi neva, ale obycejne trencle jsou horsi nez naostro, a je to uplne zbytecna vrsta (a hlavne byvaji uplne obrovske nebo uplne pitomy strih, respektive tolik latky? kdo to vymysli, trencle po kolena :-D asi se te latky potrebuji zbavit :-D )

doplněno 03.04.14 19:54:

@humbucker naopak snurky u plavek, mmm

martinaa*

Já jo*smich**smich*

Nejlépe se nosí obyčejné bavlněné kalhotky, nemusí to být nutně staré bombarďáky;), prostě pěkné, přiléhavé a pohodlné. Nejhorší jsou samozřejmě tanga a ještě lépe takové ty slip tanga nebo co to je. Fakt nevím, co na tom chlapi vidí, zařízlý pruh látky kdesi fakt není ani sexy, ani hygienický.*tuc*

doplněno 03.04.14 19:21:

No jasně, trenýrky! Boxerky jsou taky fajn, ale musí na ně být postava. Slipy ani omylem, fuj:).

doplněno 03.04.14 19:33:

Boxerky jsou míň fajn, protože jsou většinou dost upnuté a to nádobíčku moc neprospívá. Přítel nosí volnější trenýrky a nemůže si je vynachválit, nikde se nic neplácá a zároveň to ani není přilepené ke stehnu;).

doplněno 03.04.14 19:34:

A slipy... jsou prostě fuj. Je to dost asexuální a úplně mě to odpuzuje.

majsterjoe*

V cem jsou slipy fuj a boxerky fajn?

To sem nikdy nepochopil.

Jinak za me trenyrky, boxerky, u slecen taky tu modu s tangacema nechapu.

humbucker*
hodnocení

Ahoj. Přidám vyjádření, názor. Mě se na děvčatech nejvíc líbí takové nizoučké, na bocích široké asi 2-3 cm. Se širším klínkem ve předu, aby se krásně vyrýsovala buchtička. Na barvě nezáleží, když je třeba bílá. U podprsenek mi vadí, když se pod trikama rýsuje něco hranatého, špičatého. U plavek trojúhelníčky se šňůrkama. Složité krajky být přítomny nemusí. Tak asi.

gatky
hodnocení

0x

Za sebe trencle, bez tašky na šaška :) je to asi nejpohodlnější.

smetreg*
hodnocení

0x

Na holce kalhotky, co mají nízko pas (bokovky?) a vzadu do půli zadečku. Pak také nohavičkové. Naproti tomu rozhodně ne tanga nebo krajka v jakémkoliv střihu.

Na sebe boxerky. Naproti tomu odpor ke slipům a trenkám s kapsičkou na zadku.

freeman
hodnocení

0x

za mě na holkách nejvíc tanga,jednoznačně :) Když je nejhůř,ještě pěkné brazilky, nejlépe krajkové.. nohavičky na nich nesnáším, ale každému podle jeho gusta :) a já jedině boxerky :)

hodnocení

0x
Mně se vždy nejvíce líbily čerstvě svlečené gaťky pohozené vedle postele. Jaké byly, to jsem nějak nevnímal. Hlavně, že byly dole.
Jo, ale to bylo tenkrát...
humbucker*
hodnocení

A dneska to jako nedočkavě nahrneš bez stahování z boku pod lem? Někdy ty gatě padají i samy. A nebo, když vůbec nejsou, tak ani padat nemůžou. Že?

hop®
hodnocení

0x

Rajtky? Jako na koně? Když je to v rubrice Oblékání? Aha, tady není rubrika Svlékání :-D

U holky modelky na pohled klidně tanga, u kluka modela nejlépe přiléhavé boxerky.

Ale prakticky u holky i kluka něco, v čem je člověku příjemně (aby neprudil(a) jen kvůli škrtící gumičce) a co se dá jednoduše a lehce stáhnout a odstranit. U kluka sk8áka jsou nejlepší trenýrky s kalhotama, která přes tu malou pevnou prdelku spadnou samy, když dá nohy k sobě ! :-D

sonyboj*
hodnocení

0x

Abych řekl pravdu, každé ženě sedne něco jiného. Na některé jsou nejhezčí obyčejné bavlněné kalhotky, některá je krásná v krajce, některá v nohavičkách...Je to kus od kusu ale hlavní je její pocit.

Beru to podle sebe. Preferuju slipy dobrého střihu a kvalitního materiálu (za to si rád zaplatím ) a v létě nosím buď tanga, nebo chodím naostro. ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]