Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jsem oškliví? jak mám změnit své chování?

Od: neznami* odpovědí: 5 změna:

Už mnohokrád se mi stalo, že mi holka řekla, že jsem ošlivejší než opice a teď, když se mi líbí jedna holka, nevím jestli pro ni a pro mě (abych se nestrapnil) nebude lepší ji ingnorovat, to ale nevim jestli zvládnu. Holky v tomhle věku jsou zamilovaný do celebrity na druhym konci světa, tak nevím jestli u ní mám alespoň 65% šanci, k tomu nevím jak se zbavit nervozity, stydím se i v obchodech, když si mám něco vybrat tak se 3-4 minuty rozmýšlím, jak to udělat. Chytrý snad sem už od 3 třídy si kreslím obvůdky a zabojuju motůrky :) no teď zrovna chodím na průmysloku, kde sem alespoň 1. za celí svůj život mezi svíma (nerdama), což je mi teď k ničemu samozřejmě. Další kámen úrazu bude že jsem nudný jako káměn a mluvím asi tolok kolik toho namluví hlína :), proto se prám, jak mám být akčnější? někdy jsem na návštěvě hlavní komik ale někdy někde tichu v zádu nic neříkám.. a ani nic moc nesleduju, na to že mi je 16 let jsem jsem extémě podvyživenej, minulí rok jsem měl 10kg podváhu, dnes to jsou už jenom 2-3Kg, ale vhledem k tomu, že to na mě nejde vůbec poznat, to neberu jako moc velkej úspěch. K tomu nosím brýle a nevím jestli by nebyli lepší kontaktní čočky.Další problém je hudba, říkám že hudbu nemůžu ani slyšet, no dobře slyšet ji můžu, ale nikoho neposlouchám(už pár let jsem ni nikoho nepustil a nepříjde mi, že jsem přišelo něco extra bez čeho nejde žít..), na hudební výchově mi učitelka řekla, že nám žádný ritmus a samotná hudba mi příjde jako chaos, někdy ani nevim co tam říkají myslíte si, že to je způsobeno mojí dyslexii? často komolím i slova.. Příjde mi že vypadám na svůj věk jako malí dítě :( co myslíte vy? jsem opravdu tak stracenej?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Podle mne ošklivý nejste, vypadáte na svých 16, ale podle pravopisu bych vás spíš zařadil tak do 6. třídy ZŠ. Měl byste na sobě hodně zapracovat !

martinaa*
hodnocení

3x

Zdravím, ohledně fotky, vypadáš normálně pohodově. Popravdě, nic extra, ale jako opice určitě ne ;).

Za druhé a jako hlavní - neměň sebe! Pokud tě holka nebude chtít takového, jaký jsi, tak na to kašli. Jsi originál, ne kopie a výmysl někoho, kdo by tě chtěl předělat. Pokud jsi celý život mezi nadanějšími "nerdy" a moc toho nenamluvíš, pak si těžko najdeš hloupou barbínu, co pořád jen žvaní a žvaní, ale dohromady neřekne nic. Neupínej se jen k jedné holce jako k modle.

Brýle jsou ok, mě se líbí lidi s brýlemi :). Spíš mákni na češtině, dost lidí odradí, když jim píšeš s chybami. A hudbu neřeš (já mám zas totální chaos v matice, což je pro život o dost horší) , kámoš je úplný antihudební antivšechno a je to normální fajn kluk:).

neznami*
hodnocení

Ano, ta čeština :( jak je tam psáno mám dysortografii a ano mohlo by to být lepší (to bych si musel vytisknout, vzít si šablonu a kontrolovat každý řádek zvlášť), jinak díky, snad se mi ta čeština zlepší. A díky za rychlej koment.

piskvor*
hodnocení

0x

Mě to z textu článku přijde, že si někdo vyfotil kamaráda a teď si z něj dělá na internetu srandu...

smetreg*

I to je možné. Nicméně v obecné rovině typ popsaný autorem dotazu není v životě ztracen. Jak se říká, každé zboží má svého kupce. V období puberty to pro někoho může být náročnější, co se týče atraktivity pro opačné pohlaví, ovšem po dvacítce by to mělo být v pohodě - puberťáci dostávají rozum, přestávají dávat tolik důrazu na vzhled a podobně, a začínají si všímat i toho, jaký je člověk uvnitř. Sám jsem byl tzv. jinej, šedá myš atd., přesto jsem nezůstal sám. Když jsem nehledal já, našel si mě někdo jiný. Pár zajímavých vztahů prostě přišlo. Všechny holky nejsou nedostupné nebo nedosažitelné, i ony chtějí někoho, kdo by je miloval, dýchal pro ně. Nejsem ničím vyjímečný v pozitivním smyslu, jsem docela nešika, s prazvláštním, pro okolí mnohdy hůře pochopitelným smyslem pro humor, ne zrovna americkým úsměvem, přesto dvě z přítelkyň, které se vtiskly do mého života, by za mne skutečně dýchaly. A brýle? Pche, pokud člověk nevybírá ze historických modelů, tak bych to vůbec neřešil. Brýle jsou doplněk, ne hendikep.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma dysortografie

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]