Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Niitrod.telisko_MIRENA (estrogen a gestagen)

Od: monika123* odpovědí: 4 změna:

Dobry den, lekar mi doporucil Mirenu. Ovsem neni zaruka, ze telo telisko prijme a bohuzel cena Mireny neni zanedbatelna. Nebo je lepsi tycinka do ruky? Nepotrebuji to primo jako antikoncepci, ale jako dodani hormonu. (estrogen a gestagen)..takze zvazuji moznosti, divala jsme i na potraviny, ale vesmes jim "zdrave", takze jidlem hormony nedozenu. Nemate nektera zkusenost? Dekuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Mám v pořadí třetí Mirenu, jsem maximálně spokojená.Žádné problémy nemám.Pravda, platí se při zavedení něco kolem 6tis., ale je to na 5let.Vždyť si propočítejte kolik byste dala za 5 let za antikoncepční léky, navíc budete denně muset myslet na to, abyste nezapoměla lék vzít.

monika123*
hodnocení

To je dobre, ze jste zdrava a spokojena :) Me o antikoncepci nejde, neberu ani tbl, ani nic jineho, takze porovnani kolik co stoji je mi jedno, ale potrebuji to jako "dodani" hormonu, protoze klasicke tablety nemohu. Ale dekuji za odpoved. ;)

Váš dotaz jsem četla pozorně, píšete, že vám lékař doporučil Mirenu a že jí nepotřebujete jako antikoncepci, ale jako dodání hormonu.Potravinami hormony určitě nedoženete.Nikde není záruka, zda tělísko tělo příjme, ale ani u tablet není záruka, zda jej tělo příjme.Tělísko vám hormon uvolní jen tam, kde má a tablety vám projdou celým tělem.Pokud máte dobrého lékaře, měl by vám říct více, každé tělo je jiné a každé tělo reaguje jinak.Jen váš lékař toto může posoudit, zná váš aktuální zdravotní stav a dle toho určit pro vás tu nejlepší možnou léčbu.Přeji vám, aby se váš problém zdárně vyřešil a nebojte se klidně požádat o názor více lékařů, i tak získáte přehled.Hezký den!

monika123*
hodnocení

Dekuji . I Vam hezky den...:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]