Nejste přihlášen/a.
Dobry den, lekar mi doporucil Mirenu. Ovsem neni zaruka, ze telo telisko prijme a bohuzel cena Mireny neni zanedbatelna. Nebo je lepsi tycinka do ruky? Nepotrebuji to primo jako antikoncepci, ale jako dodani hormonu. (estrogen a gestagen)..takze zvazuji moznosti, divala jsme i na potraviny, ale vesmes jim "zdrave", takze jidlem hormony nedozenu. Nemate nektera zkusenost? Dekuji
Mám v pořadí třetí Mirenu, jsem maximálně spokojená.Žádné problémy nemám.Pravda, platí se při zavedení něco kolem 6tis., ale je to na 5let.Vždyť si propočítejte kolik byste dala za 5 let za antikoncepční léky, navíc budete denně muset myslet na to, abyste nezapoměla lék vzít.
To je dobre, ze jste zdrava a spokojena Me o antikoncepci nejde, neberu ani tbl, ani nic jineho, takze porovnani kolik co stoji je mi jedno, ale potrebuji to jako "dodani" hormonu, protoze klasicke tablety nemohu. Ale dekuji za odpoved.
Váš dotaz jsem četla pozorně, píšete, že vám lékař doporučil Mirenu a že jí nepotřebujete jako antikoncepci, ale jako dodání hormonu.Potravinami hormony určitě nedoženete.Nikde není záruka, zda tělísko tělo příjme, ale ani u tablet není záruka, zda jej tělo příjme.Tělísko vám hormon uvolní jen tam, kde má a tablety vám projdou celým tělem.Pokud máte dobrého lékaře, měl by vám říct více, každé tělo je jiné a každé tělo reaguje jinak.Jen váš lékař toto může posoudit, zná váš aktuální zdravotní stav a dle toho určit pro vás tu nejlepší možnou léčbu.Přeji vám, aby se váš problém zdárně vyřešil a nebojte se klidně požádat o názor více lékařů, i tak získáte přehled.Hezký den!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.