Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pánské kalhoty - tvar?

Od: raxex odpovědí: 9 změna:

Zdravííím :D jsem kluk a poprvé jsem zkusil koupit kalhoty na internetu, normálně ze značkového obchodu, jenže mi přišlo že jsou od obrázku dost odlyšné tím, jak jsou tvarované :D ptal jsem se jestlimi neposlali nějaké špatné a prej ne, že to kontrolovali. No maj vypadat nějak takhle static.supersklep.com/... jenže na obrazku jsou takovy pěkně jakbych to řek :D navlněny nakrouceny, jenže v realu to tak vubec není... to je na to nějakej trik, aby to tak vypadalo, nebo ten obrázek je prostě přikrášlenej?:D Díky za odpovědi =).

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

1x

Lákavě vypadají všechny hadry (oděvy) namustrované na modela (či modelku) kvůli focení...

BTW - toto je včil in?

*nevi*

raxex
hodnocení

Nevím jestli je to in, prostě se mi líbily.

hodnocení

1x

Já si myslím, že ty kalhoty na pánovi je mnohem větší velkost, hlavně co se týče délky, než pán potřebuje. Fotograf jednoduše na pánovi kahoty "nařasil" - měl z čeho. Pokud byly (a to je podle mne pravděpodobné) pánovi kalhoty velké v pase, dal mu pásek (není vidět). Obecně si teď kluci kupují větší a delší kalhoty než potřebují (vím a vidím to u mého 19 letého syna, kupuje kalhoty o cca 15 cm delší - pak jsou nařasené, a když je v botách, "zarazí" se mu o boty - jinak vypadá jako lachtan, chodí po bytě "po kalhotách", a já jsem na mrtvcici...).

luke237
hodnocení

0x
Asi budes muset obrazek, jak vypadaji ty kalhoty na tobe, aby ti tady odbornici mohli poradit.

dery*
hodnocení

0x

Záleží na postavě.

Já mám s kalhotami taky problém, protože když je vidím, na modelce s rovnou postavou, vypadají určitě jinak, než když je dám na sebe - se širokými boky a silnějšími stehny, aneb hruškoidní tvar...

Pokud se ti nelíbí, šup s nimi zpátky, než ti uplyne 14denní lhůta na vrácení zboží bez údání důvodu.

raxex
hodnocení

Právě nevím jestli je mám vracet, protože se mi líbí, až na tohle no =/ jinak barva a material je fakt supr =).

hahanaj*
hodnocení

0x

Můžeš mít silnější nohy a vše je pak jinak .Jak je již napsáno máš možnost je vrátit .

Lepší je koupit v obchodě, kde si jich můžeš víc vyzkoušet.

raxex
hodnocení

Právě že silnější nejsem, 186cm 74kg a zdají se mi být právě dost dlouhé, a kdesi jsem čet že na obrázku je velikost 32 =/ takže tu samou co mám já.

luke237
hodnocení

0x
Stejne je divne, ze ty kalhoty jsou takove narasene i od kapes az nekam do pulky lytek (nebo alespon ke kolenum). *sok* Cekal bych, ze se v teto oblasti provesi a nachumlaji se az od te poloviny lytek, kde budou dole zarazeny u kotniku. *ee*
Jinak jak uz lidi radili, nejlepsi je obleceni a boty kupovat v krame, kde si to muzes vyzkouset a podivat se na sebe v zrcadle.
Pánské kalhoty - tvar?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]