Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, nenašli jste někde ke koupení bílé dědečkovské trenýrky co se dají natáhnout až pod paže? Měl by to být sranda-dárek. Nebo neušil by je někdo?
V galanterii a u Vietnamců jste byla? Takové pánské spoďáry jsem viděla u ťamanů na pultě venku. V galanteriích také bývají. nejsou sice bílé, jsou z bavlny s potiskem. Ale jsou fakt strašné!
Už jsem si říkala, že snad rozpárám normální trencle, jen jim prodloužím nohavičku a nad pupkem, snad to nebude taková hrůza. Chce to dcera pro svého muže, který určitě piklí na ni také něco. Jen mi jaksi letí čas, chc i barvit šály a trika a došívám adventní kalendáře pro vnučky. Zatím bylo venku hezky, tak člověk chtěl toho užít a tak čas utíká...
Podívejte se na stránky La romantica, bombarďáky jsem tam našla, ale i pěkné noční čepičky, pánské noční košile a vůbec retro oblečky. Též proužkované plavky nemají chybu. Výdejní místo v Praze ve Spálené ulici.
doplněno 29.11.12 22:03:Myslím, že toho budou mít více v nabídce, než co je na E-shopu, chodila jsem totiž okolo jejich obchodu. Takže se s nimi spíš domluvit po telefonu.
doplněno 29.11.12 22:04:La Romantica
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.