Nejste přihlášen/a.
Tak jsem se chtěla zeptat jaký máte názor na tuhle kosmetiku a na salony s touto kosmetikou? Zda je někdo navštěvuje a něco od těchto obchodníků kupuje?
Zdravím, tak do salonu tedy nechodím, ale dealerka od Herbalife mi vozí Formule, jak 1 Sport tak 3:D Vzhledem k tomu, že dost cvičím, tak je to super na beztukovou svalovou hmotu Pak také od nich beru H30 Pro a řadu Body Countouring.Jo a nesmím zapomenout ani na Aloe drink! Ten je bezvadný, kupuju ho i mamce, celková změna je patrná
Nemohu si na jejich výrobky naříkat, ale samozřejmě že nečekám, že bych zhubla jen díky drinkům
to muze byt no... ale ja jsem treba byla na kosmetice od herbalifu kvuli kamaradce, ktera tam pracuje a samozrejme mi hned cpali nejake vyrobky a ze mam napsat nekolik kontaktu, ktere obvolaji jesti nechcou prijit... tak me to tak trosku znechutilo, protoze nerada davam neci cisla :-X a taky prave nevim jestli jsou dobri nebo ne a vlastne nevim na co jsem to cislo dala :D ja jsem tam byla jen jednorazove a tak nevim co od toho cekat :-/
V první řadě musíte rozdělit používání produktů a obchodování s nimi.
Před mnoha lety, když tady Herbalife začínal, jsem byl nalákán na jeho distribuci v MLM. Podmínkou bylo si jedno balení tohoto výrobku koupit a vyzkoušet na sobě. Samozřejmě bylo možné si dále vydělávat získáváním dalších prodejců nebo si s velkou slevou koupit větší množství výrobku. Těmto "lákavým" nabídkám jsem odolal, neboť vím že nejsem nijak zdatný obchodník a nechtěl jsem si z přátel udělat nepřátele jen tím, že bych je cpal do distribuce výrobku.
Takže jsem svým kamarádům, kteří měli zájerm, s minimálním ziskem prodal pár balení a tím jsem s touto firmou skončil.
Ale musím uznat, že tehdejší Herbalife měl pozitivní dopad na organismus a věřím, že pokud nejde o padělek tak je to u této značky dodnes...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.