Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Herbalife a jejich propagace

Od: kaligula odpovědí: 3 změna:

Tak jsem se chtěla zeptat jaký máte názor na tuhle kosmetiku a na salony s touto kosmetikou? Zda je někdo navštěvuje a něco od těchto obchodníků kupuje?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zdravím, tak do salonu tedy nechodím, ale dealerka od Herbalife mi vozí Formule, jak 1 Sport tak 3:D Vzhledem k tomu, že dost cvičím, tak je to super na beztukovou svalovou hmotu:) Pak také od nich beru H30 Pro a řadu Body Countouring.Jo a nesmím zapomenout ani na Aloe drink! Ten je bezvadný, kupuju ho i mamce, celková změna je patrná:) Nemohu si na jejich výrobky naříkat, ale samozřejmě že nečekám, že bych zhubla jen díky drinkům:)

kaligula
hodnocení

to muze byt no... ale ja jsem treba byla na kosmetice od herbalifu kvuli kamaradce, ktera tam pracuje a samozrejme mi hned cpali nejake vyrobky a ze mam napsat nekolik kontaktu, ktere obvolaji jesti nechcou prijit... tak me to tak trosku znechutilo, protoze nerada davam neci cisla :-X a taky prave nevim jestli jsou dobri nebo ne a vlastne nevim na co jsem to cislo dala :D ja jsem tam byla jen jednorazove a tak nevim co od toho cekat :-/

hop®

V první řadě musíte rozdělit používání produktů a obchodování s nimi.

Před mnoha lety, když tady Herbalife začínal, jsem byl nalákán na jeho distribuci v MLM. Podmínkou bylo si jedno balení tohoto výrobku koupit a vyzkoušet na sobě. Samozřejmě bylo možné si dále vydělávat získáváním dalších prodejců nebo si s velkou slevou koupit větší množství výrobku. Těmto "lákavým" nabídkám jsem odolal, neboť vím že nejsem nijak zdatný obchodník a nechtěl jsem si z přátel udělat nepřátele jen tím, že bych je cpal do distribuce výrobku.
Takže jsem svým kamarádům, kteří měli zájerm, s minimálním ziskem prodal pár balení a tím jsem s touto firmou skončil.

Ale musím uznat, že tehdejší Herbalife měl pozitivní dopad na organismus a věřím, že pokud nejde o padělek tak je to u této značky dodnes...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]