Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Černé krátké legíny

Od: utura odpovědí: 7 změna:

Poradíte mi kde bych sehnala černé legíny NAD KOLENA?nedaří se mi nikde sehnat :-/

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Tady je máš ;) srovnanicen.cz/...

doplněno 26.03.14 16:54:

Jj,Honza má pravdu,tak si je ušmikni:)

utura
hodnocení

možná se blbě dívám, ale tuto stránku už jsem taky prolétla ale nenašla jsem takové co hledám, sháním takové ty úplně obyčejné černé (ne sportovní/krajkové/zeštíhlovací...) akorát krátké nad kolena

hodnocení

0x

si je ustrhni

utura
hodnocení

to ale bude vypadat blbě, bude se to třepit a tak

Musí se to zaentlovat,pokud nemáte doma šicí stroj,řekni zkrátka nějaké švadleně.

iz*

Kdysi jsem potřebovala krátké legíny a neměla jsem je kde shánět. Tak jsem ustřihla jedny bavlněné a kupodivu se vůbec netřepily. Chce to ostré nůžky a netřesoucí se ruce ...

hodnocení

0x

Zdravím, koukni se po nich u rákosníků, tam mají ohromný výběr, 100% si vybereš, jo a taky v 39, nebo Gigantexil. Seženeš je také v HM. Doporučuji fakt proběhnout obyčejné obchody co máš po ruce, než prohledávat net- jsou tam samé zeštíhluijící atp.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]