možná se blbě dívám, ale tuto stránku už jsem taky prolétla ale nenašla jsem takové co hledám, sháním takové ty úplně obyčejné černé (ne sportovní/krajkové/zeštíhlovací...) akorát krátké nad kolena
Musí se to zaentlovat,pokud nemáte doma šicí stroj,řekni zkrátka nějaké švadleně.
iz*
Kdysi jsem potřebovala krátké legíny a neměla jsem je kde shánět. Tak jsem ustřihla jedny bavlněné a kupodivu se vůbec netřepily. Chce to ostré nůžky a netřesoucí se ruce ...
Zdravím, koukni se po nich u rákosníků, tam mají ohromný výběr, 100% si vybereš, jo a taky v 39, nebo Gigantexil. Seženeš je také v HM. Doporučuji fakt proběhnout obyčejné obchody co máš po ruce, než prohledávat net- jsou tam samé zeštíhluijící atp.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.