Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Svatební fotograf

Od: regis* odpovědí: 7 změna:

Budu se vdávat a chceme mít svatbu v Olomouci, nevíte o někom, kdo mě udělá hezké svatební fotografie za prima cenu?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Přestože žiju už roky ve spokojeném manželství, album se svatebními fotkami leží celou dobu neotevřené - vlastně jsme si je prohlédli jen jednou, když to přišlo od fotografa. Moje doporučení je, ať to nafotí někdo schopný z hostů a peníze za fotografa užijte praktičtějším způsobem.

My máme podél celého schodiště fotografie, a skoro v každé místnosti také visí nebo stojí jedna :) Záleží na slečně, já osobně bych svatbu přeci jen vyfotit nechala, není to zas až tak nákladná položka, a my ženy jsme na to přeci jen ujetější:)

hodnocení

2x

Dobrý den, sestřenice když se vdávala, tak jí to fotil Pavel Zahálka fotograf-olomouc.com/... a fotografie byly moc hezké. Jsem vystudovaná grafička a praxi mám i ve focení samozřejmě, to k sobě patří:) Cena prý nebyla nijak vysoká, a fotografa si pozvala na doporučení od kamarádky, prý je to jednoznačně jeden z nejlepších svatebních fotografů v okolí.Jak říkám, mě se jeho práce moc líbila. Mrkněte na stránky a uvidíte sama:)

regis*
hodnocení

Dobrý den, děkuji za tip, už jsem o něm také slyšela a mám ho v tipech, které hodlám oslovit. Jsem ráda, že je na něj více kladných referencí:)

lidus*
hodnocení

1x

Na svatební fotky jsem se za 33 let koukla snad 2x, dceru fotograf na svatbu, včetně 1 fotoknihy stál 6000-dnes to vidí jako vyhozené peníze.

jb*
hodnocení

0x

zkuste www.svatebnifocen/... Iva Mažgutova

iviq*
hodnocení

0x

Samozdřejmě záleží jaké ty fotky jsou. Pokud Vám je nafotografovali známí na svatbě na kompakt pak plně chápu že jste se na to vícekát nepodívali. Stejně tak jako když to nafotí amatér za předraženou cenu bez techniky a zkuseností. Rozhodně si projděte reference daného fotografa a prohédněte si kolik svateb má za sebou jakou technikou fotí a pokud je to mozné projdete si fotky z cele svatby ktere jiz odevzdal, mnoho fotografu ma na webu jen par nejlepsich fotek, coz je zavadejici stejně tak dulezita je osobní schuzka a smlouva. Za Olomouc doporucuji navarafoto.cz/... a za Prahu a okolí svatebni-foceni.cz/... preci jen fotky jsou jedina vec co Vam ze svatby zustane, myslim ze investovat do toho aby ta vzpominka byla kouzelna a dala se ukazat dal za to stoji, kdyz to je kvalitne provedene:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]