Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Musím prý přibrat! Tuky, ale chci i svaly

Od: nechcitobricho odpovědí: 7 změna:
Ahojkyy, je mi 16 a od doktorky jsem dostala za úkol přibrat několik kil ze zdravotních důvodů, no ty důvody jsou takový, že jsem hubla a zatím to ještě nikdy nedostala, měla jsem 47 kg na 176 cm. teď jsem přibrala, prostě hodně jím, jím na co mám chuť, jenže jsem izačala cvičit, ale až teď přibrala jsem plus mínus pět kg a pokračuju, prý mám pokračovat dokud se mi moje první menstruace neobjeví, no, ale mám hrozně veliký břicho, a cvičím abych to měla po celým tle, myslíte, že cvičit bez zdravé stravy je dobré? Protože doktorka řekla, ať přiberu tuk, že nemám žádný podkožní tuk, mám ho hrozně málo, a že tím, že budu chodít do posilovny ničím nevyřeším, jenže když budu přibírat tuky a zároven svaly, pujde to?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

2x

Zdravím, 47 kg na 176 cm je fakt málo. Je blbost nahánět váhu jezením tučných a nezdravých potravin, ale zase na durhou stranu koblížek na snídani ještě nikomu neublížil:). A jak vypadá tvůj jídelníček? Jíš pravidelně - snídaně, oběd, svačiny...?

Posilovnou zřejmě fakt nic nevyřešíš, teď to nemyslím zle, ale taková párátka většinou nezvednou ani činku, a nějaký posilovací stroj je ti k ničemu. Potřebuješ jiný pohyb. Zkus začít jezdit na bruslích, na kole, začni běhat, tančit, zumba, fitbox a podobně:) Sice jsou to sporty, u kterých ženy hubnout, ale zároveň formují postavu a posilují všechny svaly:).

doplněno 25.03.14 17:28:

V 10 je pozdě, snídej do půl hodiny po tom, co vstaneš. Pak v 10 svačina, oběd ok, svačina taky, ale poslední jídlo si dej tak 3 hodiny před spaním, ne ve čtyři odpoledne. Muíš holt nějaká jídla přidat, jinak budeš pořád vychrtlá.

Whau, tak to se s tou silou omlouvám:), málokdy se vidí párátko, co umí páku;).

nechcitobricho
hodnocení

Ano, no právě, že pravidelně no jak se to vezme, dnes jsem měla: ráno půl bagety se šunku a sýrem (okolo 10h), poté ve 13:15 jsem měla zapečené flíčky se zelím, hned na to jsem si dala piškoty a takové oplatky, v 15:30 jsem si dala 5 krajíců chlebů (ale ty jsou takové malinké, nevím jak to říct, to nejsou ty běžné velké) s lovečákem a sýrem a dvě sklenice horkého mléka, to je všechno... Jinak musím se sama sebe zastat, sílu v rukou mám dost velkou, v páce kdekoho porazím, každou holku ze třídy, kluky jen dva, ale u nás všichni posilují..:D No, já si myslím, že na sport jsem docela silná, já mám takovou stavbu těla ozšířenou, taktak noo...:)) ale děkuju...:)
stirecek*
Tato strava je naprosto nevhodná.
nechcitobricho
hodnocení

Já jsem se právě nasnídala skoro hned, jak jsem vstala, prtože jsme měli ředitelské volno, ale jindy, když chodím do školy, tak moje první jídlo je v 9:40 a stávám v6:30 a to asi pozdě je no...:// mockrát děkuji. :)

Ano, to je pozdě. Snídaně by měla přijít nejpozději do hodiny po probuzení. U lidí, kteří vstávají skutečně brzo, se doporučuje začít něčím menším, a druhou větší snídani si dát o něco později v normálním čase, protože pokud někdo vstává ve 4 ráno, tak tělo je v této době pochopitelně připraveno spíše na spánek. Taktéž odpoledne bych nekončil s jídlem tak brzo a klidně si ještě něco dal.

zvidavajanca*
hodnocení

0x

52 kg a 176 cm a váš velký břicho. Ne. Je to jen změna na kteoru nejsi zvyklá. Stále je to podváha.

nechcitobricho
hodnocení

Ale, to si myslím, že byy to měl každý, i ta největší anorektička, která přibere pár kil tím, že začne víc jíst, se jí to hlavně hromadí do břicha...ale tak možná, no jon oo...:) :D díky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]