Nejste přihlášen/a.
Rád bych dnes udělal rodině večeři. Mám tu kuřecí paličky, zelí kysané a brambory. Jak to přesně udělat /jaké koření, pořadí naházení do pekáče atd/ aby to bylo dobré? Děkuji všem za rady.
Vemte pekáč a dejte péct kuřecí paličky-osolit, možná trochu grilovacího koření, trochu podlít a přidat kousek másla, až budou rozpečené (ne upečené) přidejte na zbytek pekáče okrájené a nakrájené brambory (krájím na hranolky nebo menší kostky), až budou rozpečené můžete na ně přidat kysané zelí , já bych ho vymačkala (nebo ho nechat jako salát), klidně cibule, česnek, vše přikrývám alobalem který asi 10min. před doděláním sundám a nechám jak kuře tak i brambory dopéct. Když je třeba, podleju vodou v průběhu pečení. Místo kuřecích paliček používám naporcované kuře, červené zelí, brambory a upeče se v pohodě, nejraděj peču v jednom plechu a vařím v jednom hrnci abych neměla plnou kuchyň nádobí. Dobrou chuť, tak trochu vaši rodině závidím.
Moje varianta je kysané zelí na dno pekáče, na to kuře, osolit, okmínovat, případně další koření nebo česnek podle chuti, a upéct. Brambory k tomu uvařit zvlášť (ale taky je to dobré s knedlíkem).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.