Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde sehnat Sibutramin?

Od: sarahh* odpovědí: 4 změna:

Měla jsem žlutý Sibutramin,který jsem objednala na netu.Zhubla jsem 9kg.Chtěla jsem objednat další,ale nemohu najít kde to bylo.Pomůže mi někdo?Díky všem!

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

To Vám asi nepomůžeme.je to chemický driák,který ničí nervové buňky-svinstvo nejvyššího stupně*bum*Zrovna tak,jako je Adipex nebo Lindaxa.Znám pár děvčat,která toto brala a věřte,že nedopadly dobře*blee*

sarahh*
hodnocení

Já se cítila bezva a navíc mi jako jeden z mála pomohl... tak nevím.Je něco podobného?

alexie1

dobry den četla jsem že jste to zkoušela mužu se zeptat kde ho sehnat a nenaletět moc děkuji za odpověd

monika123*
hodnocení

0x

Meridia, Lindaxa, Sibutramin (ty obsahuji latku sibutramini ) apod. jsou zakazane, Adipex sezenete pres lekare, dava se u lidi, kteri maji vic jak 30 BMI, ale je to sajrajt. Rozhodne nekupujte zadne leky pres internet, za 1/ je to zakazane, za 2/ vite houby, co vam kdo posle a jeste za nehorazne penize. Jsou to vesmes podvodnici.

doplněno 25.03.14 09:32:

Meridii jsem brala kdysi...je fakt ze pomohla, rozezrala jsem se az pri dalsim tehotenstvi...Nyni ji uz nekoupite, byla stazena z prodeje EU, a to nebyla takovy svinstvo jako Adipex.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]