Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výber spodního prádla pro syna

Od: millada odpovědí: 8 změna:

dobrý den, prosím vás jaké máte zkušenosti s výběrem spodního prádla pro děti? Klukovi bylo v lednu 12 let a od mala nosí slipy. Může to být podle vás v budoucnu problém? Slyšela jsem že slipy nejsou pro kluky moc vhodné. MM nosí jenom trenýrky a když jsem je jednou zkusila koupit taky synovi tak je nosit nechtěl a pořád nosí slipy. Je podle vás lepší nějak mu ty slipy vymluvit nebo na tom až tak moc nesejde?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Zdravím Milado. Mám bratra v podobném věku jako vy syna. Od malička nosil volné trenýrky, ale jak je teď starší, tak nosí boxerky. Slipy nenosil nikdy. Pokud je nosí syn rád, ty slipy, tak bych ho od nich nijak neodrazovala. Ostatně je ve věku, kdy spíš než na matku dá na kamarády a své vrstevníky. Takže až za vámi přijde, že se mu kluci smějí za ty slipy, tak mu to nijak nevyčítejte, prostě s ním zajděte do obchodu, aby si vybral podle svého vkusu. Může se taky stát, že se slipy nebude mít do dospělosti žádný problém, až třeba si najde holku, tak změní vkus, kdo ví...

doplněno 21.03.14 22:56:

A pokud se bavíme o té plodnosti, ohledně těch slipů, můj otec celý život nosí slipy a má dvě zdravé děti.

hop®
hodnocení

1x

Podle urologů a odborníků přes mužskou plodnost jsou trenky lepší. Mně také vyhovuje víc volnější prádlo.

Podle psychologů je nesmysl na dítě navlékat něco, v čem chodit nechce, co je mu nepříjemné, a podle mne je to důležitější než nějaké ne zcela ověřené teorie.

Klučinovi kupte to, co mu vyhovuje a v čem je mu dobře, ale ať má na výběr i volné trenky, sám si vybere. Když ho budete do trenýrek nutit, nikdy si je na sebe nevezme. Když mu je necháte jako možnost výběru, nebude "zašprajcovanej" a třeba někdy zjistí, že je mu v tom líp...

doplněno 21.03.14 22:53:

@magor: Není to o erekci, ale o přitisknutí varlat k tělu a o jejich přehřívání, pak o nižší životaschopnosti spermií...

doplněno 21.03.14 23:06:

@anzi - závislost životnosti spermií na teplotě varlat je asi neoddiskutovatelná. Závislost teploty varlat na používaném spodním prádle je logická, já to vím, Vy to asi prakticky neposoudíte :)
Jde jen o to, že pokud má muž méně schopné spermie, tak jim nošením slipů místo trenek moc nepomůže...

vlasatec*
hodnocení

1x
Zkuste kvalitní boxerky

miklous*
hodnocení

1x
Zdravím. Můj stejně starý syn nosil také od maličla slipy. Asi před rokem jsem mu jen tak koupila boxerky a on si je tak oblíbil, že nechce nic jiného. Tak to jednoduše vyzkoušejte a uvidíte. Buď je bude chtít, nebo mu necháte slipy. Hlavu si s tím nelámejte, ať chodí v tom, v čem se cítí dobře. M

sonyboj*
hodnocení

1x

Vážená paní, já bych hocha netrápil. Dopřejte mu pohodlí, na které je zvyklý. Od školních let nosím slipy (trenýrky jsem nosil jen na tělocvik a na spartakiádu ) a žádný škodlivý vliv to na mě nemělo. Mohu vám potvrdít, že jak jsem starý, tak jsem plodný. Prožil jsem si bouřlivý bohémský život. :) Mám už dost dospělé děti a navíc čtyřletého kloučka, a nosím výhradně slipy ;)

doplněno 05.05.14 19:48:

Ještě bych htěl dodat, že ke slipům jsem si dvě třetiny života pařil cingrlátka v těsných džínách a stejně vše funguje možná víc, než je žádáno :)

hodnocení

0x

Nesejde.

Celé generace chodily ve slipech a těsných džínách, a jsme tady? Jsme.

hodnocení

0x

Trenýrky jsou rozhodně zdravější ! Asi by stálo za to mladému "muži" vysvětlit, proč tomu tak je.

hodnocení

0x

já nosím slipy již 30 let mám 2 zdravé děti s erekcí také problém zatím nemám :-D Moja mě taky chtěla přenaučit na trenky že sou zdravější ale včem *nevi*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]