Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Belinda active slimmer - opravdu se hubne?

Od: verona1963* odpovědí: 6 změna:

CHtěla bych znát váš názor četla jsem o silonkách značky Belinda-active slimmer udajně pří jejich nošení se hubne,nemáte někdo s tím zkušenosti?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

stirecek*
hodnocení

4x
Určitě se po nich hubne! Nejdřív ale zhubne peněženka, pak nebude na jídlo :) :) :)

hodnocení

3x
Samozřejmě že v nich zhubnete..
Stačí si je obléci a denně v nich naběhat 10km.
Úspěch je zaručen..
Pravda je, že běhat lze i bez těch silonek.

hodnocení

2x

Zhubne Vám po nich jen peněženka. Jako po všem, po čem se "zaručeně zhubne" a nemusí se přitom člověk omezovat v jídle, ani se hýbat...Jsou to všechno chytáky na peníze. Kdyby to bylo tak snadné, tlustí by nebyli, jen samí hubeňouři. Ptala jste se na názor, tak jsem ho napsala. Jinak za takové nesmysly, já osobně, peníze nevyhazuji. Třeba se ale o vlastní zkušenost podělí někdo z jiných rádců...

hodnocení

1x

Verčo,ale no táák...Přece bys nevěřila tomu,že nějaké silonky dokáží z těla vytáhnout tuky*bzum*Na to zapomeň *cert*Zdravá strava-ovoce+zelenina,bílkoviny,čistá pitná voda,bylinkové čaje a především pohyb,tam je ta cesta *dril*

hodnocení

0x
Věřím, že podporují hubnutí, ale ten efekt bude třeba 1%,takze cesta k hubnutí bez čehokoliv jiného tudy nevede :)

hodnocení

0x

Kdyby byl lék, nebo přípravek na hubnutí, nebylo by tlustých lidí.Změna životního stylu spojená s disciplínou, pohybem, vyváženou stravou, vše nastavit tak, aby se dalo dodržovat trvale a nevrátit se nikdy "do starých kolejí" , jedině tak se trvale zbavíte nadbytečných kil.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]