Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dárcoství vajíček a jaterní fibróza

Od: micina* odpovědí: 2 změna:

Ahoj, zvažuji dárcovství vajíček. Zajímalo by mně, jestli při stimulaci nemůže být zdravotní problém v souvislosti s tím, že mám jaterní fibrózu. Máte někdo zkušenosti?

Psala jsem do centra asistované reprodukce v Praze, vyplnila jsem online dotazník, kde jsem uvedla i problém s játry, po kterém mně v zápětí kontaktovali a nabídli mi termín první konzultace. Jde mi to o to, jestli opravdu můžu být dárkyní a také se obávám zdravotních následků v případě hyperstimulačního syndromu.

Ps. jaterní fibrózu mám z velkého množství antibiotik, která mi byla podávána v dětství. Od lékaře mám zákaz hormonální antikoncepce. Jinak ale žádné léky na játra předepsané nemám.

Děkuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ghjh
hodnocení

0x

Divím se vám, že si na živobytí nejste schopna vydělat jinak. Zdravím nevynikáte, tak proč rozdávat vadné geny dál.

Nejste zdravá,neměli by vám to vůbec povolit a to nejen kvůli vadným genům,ale hlavně kvůli vašemu zdraví! Bere se spousta hormonů,injekce,budete nateklá a budete zvracet,musíte po celou dobu sexuálně abstinovat apod.,známá to podstoupila,ale je úplně zdravá a říkala,už nikdy více.Sice dostala max. 15 tis.,ale nestojí to za to.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]