Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Trpím obžerstvím v 16 letech

Od: pavko odpovědí: 5 změna:

Chtěl bych se zeptat :P je mi 16 let a dokazu sníst hromadu jídla najednou a pořád mám hlad :P nevíte co je špatně jinak přibral sem ted 10kg merim 182cm a mam 85kg.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Sorry ale na to je jen jedna odpověď -nežrat a jít si třeba trohu zaběhat

amadeus*
hodnocení

1x

V tomto veku je prezirani docela normalni. Ja se preziral az tomu lide nechteli verit, ale k tomu jsem i dost sportoval a mam rychly metabolismus, takze jsem nepribral ani deka...coz bylo take docela trapeni.

Sportujte a prezirejte se klidne dal. Zkuste nejist/nepit odpadky (fast foody, chipsy, colu, atd) a uvidte, ze kila pujdou dolu

stirecek*
hodnocení

1x
Popiš tu hromadu jídla, pak ti řeknu, proč kyneš...

creativy*
hodnocení

0x

Hlavně to přestaň brát takhle s humorem

cuca*
hodnocení

0x

Spatně je to, co pisete v nazvu. Obžerství.

Ve vasem veku mozna telo potrebuje vetsi dodavky potrebnych zivin k rustu.

Ovsem nepisete, co jite.

Jestli jite celkem zdrave, nevidim v tom extra problem, zatim.

Pokud s prominutim sežerete, na co prijdete, za nedlouho vas dostihne obezita, cholesterol, vysoky krevni tlak, cukrovka...

Asi je to predcasne, ale...

Chce to trochu pevne vule proti přejídání. Ja bohuzel pevnou vuli co se tyce jidla nemám.

A to je kamen urazu vsech neřestí - nedostatek pevne vule :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]