Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, začla jsem chodit do solária. Problém je v tom, že pokaždé i když si vemu krém bez bronzeru tak na místech kde ležím sem mi udělají fleky a kůže se neopálí a pak mám tmavé proužky na kůži. Nevíte někdo co s tím děkuji
Za "stojící" solárko , ale s tím zbytkem moc nesouhlasím. Já se na sluníčku nikdy neopálím, jsem hodně světlá, spálím se, zrudnu, sloupe se to, konec. Často jsem terčem posměchu, ono mramorově bílá kůže, pod kterou jde vidět každý žilka, asi nebude moc sexy (i když u aristokratů byla žádaná
).
Sice jsem na solárku byla asi 2x v životě, ale pro náš hodně světlý typ je to snad jediná možnost, jak se trochu připravit na slunce a získat barvu (samoopalováky a další šunty nemají smysl).
Dobrý den,jednoduchá rada.Víte,že fleky se Vám dělají když si vezmete krém bez bronzeru,co takhle používat krém jen s bronzerem? Začala jsem také chodit na solárium "Luxura" Byla jsem již sedmkrát,poprvé jsem byla na 5 minut bez jakéhokoliv krému,pak dvakrát na 10 také bez krému a poté už s krémem na 15 minut a jsem velice spokojena s barvou těla.Chodím zatím cca 2x týdně a používám krém Bronze Luxurious Tanning no.9
Pokud má nějaký/á čtenář/ka také zkušenosti ze solárií,ráda se dozvím něco nového
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.