Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
už několik let si trhám obočí docela tence, ale teď si ho chci nechat narůst tlustší. Vím, že mi to už nemusí narůst celé a každému dorůstá jinak rychle. Slyšela jsem, že je prý dobrý na to ricinový olej. Máte s tím někdo zkušenosti? Jak často nebo kdy se to má aplikovat a kde...? A za jak dlouho by mi po pravidelném používání to obočí asi dorostlo? Děkuji
Já mívala obočí opravdu husté, nad nosem mi srůstalo a pod obočím jsem měla chloupky až k bulvě oka. Trhala jsem ze spoda i z vrchu a byla to bolest, jak hrom. Obočí mám černé a nikdy jsem nešla do extrému linky. Časem srůst nad nosem zcela zmizel a dnes stačí vyškubnout sem tam chloupek pod obočím. Mršky rostou pod koncem obloučku a bolí ještě dnes. Jesli obočí doroste nevím, ale moje mamka mně před vytrháním varovala. Ona si ho v mládí vytrhala a už jí nikdy nedorostlo. Že by na to mohl pomoci ric olej nevěřím.
S tím olejem zkušenosti nemám, ale i já si trhám obočí, a taky hodně tence, ale normálně, když si ho chci nechat dorůst, tak si to na určitých místech prostě nevythávám. Já mám spíše problém, že bych ho chtěla tmavší, mám sice tmavý oči, vlasy, ale kromě pleti, nemá tmavý ani obočí...:D )
Zkuste si začít trhat chloupky opravdu jen nad víčkem, které rostou mimo tvar. Chloupky Vám začnou růst kolem Vašeho nynějšího tvaru - na ty vůbec nešahejte. Časem se Vám obočí zase zhuští. Pak už bych volila formování obočí pouze od kosmetičky!
No právě, že jsem chodila do salonu ke kosmetičce a ta mi takhle určila tn tvar, ale od začátku mi to trhala hodně tence, takže jsem u ní byla jen párkrát. Poté jsem změnila kosmetičku a ta mi řekla, že moje obočí je fakt v hrozném stavu. Neohla jsem jí nato nic říct, protože měla pravdu. Ta mi dala to obočí aspon trohu do pořádku, ale pořád mi připadá tenké.
Já jako kosmetička se s klientkou nejdřív domlouvám, jakou by měla představu, jak moc chce obočí ztenčit, pokud řekne, že jen decentně, začnu trhat chloupky, které jsou mimo tvar a neustále předkládám zrcátko, aby se klientka podívala a řekla mi... Kosmetička by se měla snažit vytrhat chloupky tak, aby vznikl v druhé polovině obočí (na vnější straně) oblouček a podle toho jaký má obočí od přírody tvar, je oblouček "ostrý", u vnitřního koutku by mělo být obočí nejšírší, postupně se zužovat... Takže zkušená kosmetička by si s tím měla umět poradit a s Vámi se domluvit...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.