Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
nežiju v ČR a je trošku těžké sehnat některé suroviny, navíc je přítel vegan. Zkoušeli jste někdy bramborové knedlíky bez vajec, popřípadě co k tomu? Aby to splňovalo veganské nároky, ale bylo to trochu české jídlo? Nápady? Děkuju
Ne, nešlo. Klasická česká kuchyně není v žádném případě slučitelná s veganstvím ani s podobnými zločiny proti vlastnímu tělu.
Když o tom nic nevíte, tak mlčte...není vegan, protože by to byla jeho volba! Chytrej jako vy, může být každej
Naloupat si brambory,menší polovinu uvařit a pomačkat,druhou nastrouhat a vymačkat z nich vodu.Po vychladnutí vařených brambor dát vymačkané nastrouhané,osolit a rychle zpracovat.Dělám knedlíky velikosti pinpongového míčku,trochu je zmáčknu a dávám do vařící vody.Vařit pomalu 20min.Hodí se ke všemu masu /když jsem si nebyla jistá,že nemám správnou konzistenci těsta,tak jsem přidávala trochu bramborové mouky,po létech vaření už poznám,kdy je těsto ok./
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.