Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koncert v kongresovém centru- oblečení

Od: duckenzie* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, chystám se do Prahy na koncert vážné hudby. Bude to v kongresovém centru a já protože nejsem z Prahy, tak vůbec netuším, jak se sluší být oblečená. Je to na šaty, nebo na kalhoty se sáčkem? Či úplně něco jiného?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

jak nechodím na koncerty, tipoval bych si, že tam bude naprostá všehochuť - včetně víceméně naprosto běžného neslavnostního oblečení (snad jen trochu barevně vhodného, a přece jen trošku lepšího, a klasická velká večerní - jakkoliv by podle mě vlastně byla nejsprávnější, bude v naprosté menšině);
že by ten Eunaudi?:) (u něj by se ta rozvolněnost v oblecích dala čekat ještě víc - přece jen je to přesahová, ne typicky vážná hudba...)

doplněno 09.03.14 14:00:

Einaudi samozřejmě

doplněno 09.03.14 14:57:

to nebylo tak těžký uhodnout - viděl jsem plakáty, a v Kongresovém centru se toho moc nehraje (mimochodem asi před dvěma roky se tam konal(y) dokonce koncert(y) s Philipem Glassem, který snad prošly bez většího mediálního povšimnutí - když byl Glass tuším loni o prázdninách v Ostravě, byla to myslím mnohem komentovanější událost...)
(já jsem toho od Einaudiho moc neslyšel, ale stejně bych si tipnul, že jednou z jeho nejhezčích skladeb jsou I giorni:))

duckenzie*
hodnocení

Přesně tak, jdu na Einaudiho! :) Jak jste to jen poznal? :D Děkuji za názory, právě jsem nevěděla, jestli tam náhodou nepůjdou všichni v róbách jak do Národního. Takže jestli to je tak, jak říkáte, tak to nebudu nijak moc hrotit.

doplněno 09.03.14 15:10:

No vidíte, já vůbec nevím, že se toho v kongresovém centru moc nekoná. :D Já jsem do jeho hudby zamilovaná od filmu Nedoknutelní, ten je mimochodem skvělý i když pominu tu hudbu. A teď když byla olympiáda a neustále běžela reklama na ČEZ, kde použili právě jeho hudbu, tak jsem si řekla, že takovou příležitost nesmím promarnit a jet kvůli němu až do Prahy. :)

paw*
Do narodniho uz v robach tez moc ne. Predevsim mladsi rocniky a zahranicni turiste. Pokud byste chtela echt misto, kde budou roby ve vetsine, tak narodni opera :). Preji hezky zazitek

paw*
hodnocení

0x

Kalhoty se sackem nemusi byt spatne. Ale urcite tam narazite na lidi ve spolecenskych satech a i na nekoho v modrych dzinach a svetru. Takze kalhoty a sacko budou dobre.

hodnocení

0x

Zvolte zlatou střední cestu. Ani prudkou eleganci, ani ošuntělost. Byla jsem s dcerou na odpoledním představení v Karlínském divadle. Protože jsme jely 100 km, nebylo to na nějaké róby. Ona měla pěkný vínový kalhotový kostýmek, já smetanovou halenku a černé kalhoty.

O přestávce při minerálce jsem sledovala lidi - jak jsou oblečení. A byly to extrémy. Krásné večerní oblečení, šperky, brokáty s lurexem, spíš na Ples v Opeře, ale modely to byly opravdu velice pěkné. Pravým opakem byly několikery rifle, někdy dost ošuntělé a ne moc čisté. Vrcholem byla mladá žena s mastnými vlasy, modrý svetr, otahané rifle, zářivě zelené tenisky. Odhadem měla tak metrák, jen se přelévala.

Takže jsem zjistila, že pokud je člověk oblečený do čehokoliv, pustí ho tam. Ale když nejste z Prahy, přikláněla bych se spíš pro ty kalhoty se sáčkem. Prostě něco, v čem se dobře cítíte a pěkně vypadáte. Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]