Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mezinárodní den žen

Od: ernie® odpovědí: 6 změna:

Všem maminám, sestrám, babičkám, tetám a vůbec, vše nejlepší k MDŽ

Mezinárodní den žen

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ernie,jéééé,děkuji*ua*Žena za pultem?*smich*To jsem čučela ještě na kolobrndě:-D

olaf71*

dávají to každý rok, můžeš čučet pořád dokola

hop®
hodnocení

0x

Lepší je ŽDM - Žádáme Den Mužů ! ;)

Ale jo, @ernie, ta koláž je docela nápaditá, tak i já přeji všem kolegyňkám i tazatelkám vše nejnejnej. Ale jen do půlnoci, pak už ať se vše vrátí do starých kolejí! :)

P.S.: část myslím vážně, část je pokus o vtip. Pokud jste to, milé dámy, pochopily obráceně, tak se omlouvám, fakt. :) *slunce*

olaf71*
hodnocení

0x

proč jsi použil tento snímek? provokace, vtip, domácí nález, vzpomínka?

hodnocení

Ale to byla taková jen taková asociační reminiscence, která mi zrovna vytanula na mysl jen tak.

martin1965*
hodnocení

0x

U nás v hospodě se MDŽ strhlo v hroznou retrochlastačku, většina lidí přišla v retrokostýmech a moje žena obsluhuje v šatech, ve kterých jí poznávám jako za mlada. Je to prostě trochu dnes móda (právě hrají Gotta). A hlavně důvod se vždycky najde.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]