Nejste přihlášen/a.
Ahoj! Před pár dny jsem byla na bazénu a od té doby mám výtok silný jako obvykle ,ale takový nažloutlý lehce zapáchající.Nic mě nesvědí nebo nepálí,ale i tak může to být zánět nebo se to za pár dní ztratí?
Ano, antibiotika oslabují vnitřní mikroflóru, až polovina žen trpí po dobrání antibiotik gynekologickými problémy. Výtok samotný nevadí, pokud nesvědí, nepálí, nezapáchá. V tvém případě bych si ale raději zašla na gynekologii, pobyt v bazénu skutečně mohl v oslabeném prostředí pochvy vyvolat problém.
Spíš než s bazénem mají Tvé problémy souvislost s těmi antibiotiky.Před lety mi jich obvoďák balení naordinoval, angína neustupovala, přidal tedy další balení. A já se gynekologicky tak rozhodila, že jsem se dávala dohromady hodně dlouho.
Chce to zajít k ženskému lékaři, vezme vzorky a nasadí vhodnou léčbu. Samo se to zřejmě neztratí. Po dobu léčby bys neměla bazén navštěvovat. Jinak si myslím, že při vhodné léčbě to za několik dní zmizí. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.