Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Parfémy a parfémové vody

Od: lilys odpovědí: 2 změna:

Prosím o radu či fígl při nákupu voňavky. V pondělí jsem si koupila parfémovou vodu, vzorek mi voněl, voňavka byla cítit nakysle...prostě stará voda. Dcera našla podle kódu na krabičce na internetu datum výroby a datum spotřeby. Samozřejmě byl prošlý 4 roky! Prodavačka měla problém s vrácením peněz, ale nakonec vrátila. Jde mi o to, jak se při nákupu nespálit. Nemám internet v mobilu, takže nemohu kontrolovat nějaké kódy v prodejně. Neexistuje na to něco? Nechápu, proč ta data nejsou na krabičce jako u ostatního zboží. Díky za podněty. L.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zdravím, téda, to se mi ještě nikdy při nákupu v kamenném obchodě nestalo:) Ale je pravda, že známé se to stalo při nákupu z eshopu (parfem.voda) a druhé známé při nákupu v kamenné prodejně(také parfem.voda)- šla tam a bezproblémů ji vrátila. Poznám to doma, když už si koupím jednou za čas,třeba na dovolenou,parfem.vodu,ale také nevím, jak to poznat v obchodě, také by mě to zajímalo:) Používám parfémy a u nich se mi to nikdy nestalo.Počkám si na odpověď s vámi:)

macik*
hodnocení

0x

Tak to jsem ještě neslyšela. To je síla. Já nakupuji jen na ověřených obchodech. Několikrát se mi stalo že jsem se taky spálila při koupi parfému. Jednou jsem si koupila novinku-poměrně drahou. Parfém přišel a u mačkání rozprašovače tekl. Zkoušela jsem to reklamovat ale neuznali mi to.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]