Nejste přihlášen/a.
Dobrý den , kojím dcerku a chtěla bych jí přestat kojit,ale nevím jak to mám udělat.Děkuji za odpověďi..
Dobrý den.
Nepíšete, jak stará je Vaše dcerka. Ne vždy dítěti prospěje přechod na umělou stravu. Opravdu bych se poradila s dětskou lékařkou, je-li tento krok vhodný. Lékařka Vám i poradí, jakou stravu máte dítěti připravovat. Já jsme syna kojila 6 měsíců. Postupně mu mateřské mléko přestalo stačit, tak jsem ho přikrmovala Sunarem, zeleninovými a masovými polévkami, přesnídávkami. Tvorba mléka se mi postupně sama zastavila.
Postupně s přechodem na pevnou stravu se snižuje počet kojení a dochází k menší tvorbě mléka. Místo kojení dítě dostane např. oběd, pak se přidává dopolední nebo odpolední svačina, večer kaše. Já jsem ke konci kojila jen ráno a večer, pak už jenom večer. Pak jsem přestala tak, že jeden večer jsem nakojila, druhý už ne a ten třetí jsem nakojla naposled. Hodně rad ohledně kojení i příkrmů pro děti najdete na stránkách www.kojeni.net.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.