Nejste přihlášen/a.
Ahoj, sháním si nějaké boty na jaro a léto , nejradši bych asi nějaké tenisky, ale ne přímo sportovní, spíš takové pěknější, městské, hlavním kritériem je ale pohodlnost, protože mám s botama často problémy, že mi rozedírají nohy a tak(třeba balerínky nemůžu nosit vůbec)...tak kdybyste věděli o nějakých pohodlných teniskách, kde by zároveň byla i příjemná kombinace cena a vzhled, dejte prosím tip.
děkuju
Ahoj, já když čtu tenisky, tak se mi vždy vybaví Conversky, parádu s nimi uděláš i ve městěAle když chceš pěknější, tal mrkni po teniskách Timeless, ty jsou do města hezky dělané a jsou pohodlné, já v nich bezproblému vyťapu i kopce o dovolené
Cena je kolem 700 Kč.Pak jsou také velmi dobré tensiky od Bugatti, ale cena je trošku vyšší, i když na tuhle značku je to spíše málo. Stály mě 1200 Kč, nosím je také velmi často a pohodlné jsou velmi, necítíš ani, že je máš na nohách, ale vydrží věčnost.
AhojTady bych si určitě vybrala
monkeysports.cz/...
Sluníčková Pavlí:Píšete,ceny optimální?Boty jsou sice pěkné,ale drahé jako prase
Za kecky na jaro abych zaplatila 1500kč?To ne-e-e-e.Nezlobte se za můj názor
boty-boty.cz/... Nedám dopustit na značku crocs, mají od letních po zimní, různé tvary, barvy, dobré zdr. parametry, jsou pohodlné a cena optimální.
Pohodlné, kožené, bytelné a přesto pěkné jsou bílé Prestige. Mají výbornu podrážku, dobře se v nich chodí a našlapuje, lépe než v černých, ty jsou na došlap tvrdé a nevypadají ani na sport ani do města. Origiální bílé Prestige jsou vyzkoušené, trvanlivé a za dobrou cenu.
Myslíte ty prestiže s vysokou a úzkou neustále pružící podrážkou a prakticky bez vzorku vespod? To jsou naprosto nejhorší boty na světě. Člověk se v nich nepřirozeně kolíbe, díky výšce a nedostatečné šířce nemá noha stabilitu, viděl jsem už plno lidí, kteří si v nich po špatném našlápnutí na nerovném terénu zvrkli kotník. Lakovaná kůže je jako materiál na boty zastaralá, potí se v ní nohy a v místě ohybu praská. Taky se vyzouvají, nedrží dobře na noze. Vypadají hnusně a jsou vzhledem k zastaralým technologiím předražené.
Někdo to bude popírat, ale boty udělaly ohromný vývoj. Já mám nejraději Nike Alvord. Boty jsou pevné, kvalitní, mají funkční membránu, takže pot zevnitř se ven dostane, ale nenateče do nich při dešti. Noha má stabilitu, není problém v nich chodit i v zimě, podrážka neklouže. Hodí se i do lesa nebo na kolo - to je pro mnohé míň pevné levnější boty problém, protože se doslova protrhají o ostrý podklad. Jedny mám staré snad 5 let a pořád se nerozlepily ani nikde nepraskly. Dokonce ani nesmrdí Já třeba oblečení moc neřeším, ale boty prostě musím mít kvalitní, fakt už nechci aby mě z nějakých laciných šmejdů bolely nohy a záda. To teď už prostě neznám.
Dobrý den,opsala jsem si značky bot,co jsem zde našla a kouknu na Net.Nechci zakládat nový dotaz,ale nemáte někdo zkušenost s teniskami-botaskami zn.Mustang? Docela se mi líbí,hlavně se mi zdají ,,hlubší,,potřebuji do nich totiž dát ortopedické vložky.Ty co se mi opravdu líbí stojí ale kolem 1500,- - 1700,-tak nevím,zda do nich investovat nebo ne.Předem děkuji za odpověd.
Zdravím Růže, Mustangy mám poměrně ráda a pár jich doma mám. Bohužel poslední dobou nejsem spokojená s kvalitou, která bývala dříve, úplně nové boty se po měsíci nošení začaly rozplepovat v místě ohybu prstů, ani zalepení u obuvníka nepomohlo. Polokozačky mají zase v místě párků po několikerém nošení odřenou barvu. Zimní Mustangy však drží jako přibité Mohla jsem mít smůlu na kusy, ale má důvěra přece jen trochu poklesla.
Jsou ovšem na chůzi pohodlné a vložkou nic nezkazíte, jsou skutečně "hlubší".
doplněno 18.03.14 15:38:Přeji šťastnou ruku s výběrem Našla jsem si ty svoje, můžu vřele doporučit tyto
Bohužel zrovna ty opravované najít nemůžu.
Díky Martino,zajedu si do města nějaké vyzkoušet,je 2 roky záruka,tak snad budu mít štěstí a nebudu je muset reklamovat.:--))
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.