Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nevíte, jestli se dělají sušenky Albert?

Od: nikc® odpovědí: 11 změna:

Zdravím. Dlouho jsem neviděla prodávat (už několik let) sušenky Albert. Když máte dietu, tak si můžete koupit jedině červené BEBE. A ty tak dobré nejsou. Vyráběla to firma Opavia, myslím. Neviděli jste je někde prodávat nebo už úplně zmizely? Ani žádné podobné se neprodávají. Dělávaly se kdysi i kakové, taky byly dobré. Ani v hl. městě se nedají sehnat.

Děkuji.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Byly dobré. Já jsem je snad naposledy viděla ve filmu "Copak je to za vojáka", když si je oblíbil kapitán Tůma /Karel Roden/. Ale na střevní vizózy a nevolnost bych máslové sušenky nejedla, i když byly jemné a lahodné.

Spíš si uvařit jen tak ve vodě suchou rýži. Pokud je průjem, přidat do ní nastrouhanou mrkev. Ta staví. Domácí babský recept jsou sušené borůvky. Měla jsem kdysi průjem, že jsem běhala jako pendolino a hrst sušených borůvek mě postavila na nohy.

Jinak opravdu ty piškoty, rohlík /ne úplně čerstvý/ a ty suchary. Jestli Vás to trápí častěji, můžete mít pro jistotu třeba 2 balení doma, kdyby něco.

Pokud míváte zažívací problémy častěji, nebylo by od věci navštívit lékaře. Jaga.

ladinpraha*
hodnocení

0x

Jako prakticky všechny sušenky, které byly k jídlu, zmizely v propadlišti dějin. Opavia dělá řadu Be-Be, do které zařadila některé původní výrobky. Ale jako u téměř veškerého sortimentu potravin už se nejedná o původní receptury a technologie, ale o náhražky, přizpůsobené dnešní době.

hodnocení

0x

Byly máslové a :-P Mrkněte sem,mohou být také :-P aukro.cz/...

doplněno 04.03.14 20:01:

Zkuste tento recept,je dietní a zcela jistě výborný:-P pecenijeradost.cz/...

hodnocení

Děkuju. Myslím, že v Kauflandu bych něco sehnala takového. Když dostanete střevní virózu, tak to jde tak rychle, že nejste schopna si dojít ani k doktorovi, natož jet shánět někam do Prahy sušenky nebo suchary. Bydlím v malém městě.

moula*
hodnocení

0x

Když máte dietu, tak jezte pouze Lomnické dietní suchary s neslazeným čajem ! Žádné BE-BE apod. !

hodnocení

A kde je seženu? Nemůžu kolikrát sehnat ani normální suchary. Jen celozrnné nebo se sezamem. O karlovarských si můžu nechat jen zdát. Přitom střevní virózu má dnes kdekdo. I několikrát do roka. Bohužel se na takové lidi moc nemyslí. A to jezdím do Prahy nakupovat. Tam má být vše.

hodnocení

0x
Ja jim pri strevni chripce detske piskoty, pozdeji suchy rohlik. A svete div se, jeste ziju! Nac se shanet po nejakych spesl sucharech?
hodnocení

Taky jím piškoty, ale 3 dny jíst jen piškoty mě nechutná. To by bylo smutné, kdybyste po piškotech nežila. Speciální suchary nehledám. Naopak ty úplně nejobyčejnější.

hodnocení

0x

Také by mě zajímalo, jestli se dají koupit. Dělala jsem z nich výbornou roládu, jde to i z Bebe sušenek, ale není to ono.

hodnocení

Myslím, že máslové nebyly, jak tu někdo psal. Byly akorát na dietu jemné a křehké. Jiné podobné neznám.

lidus*
hodnocení

0x

Sušenky Albert byly výborné, neseženete. Kupuji v Teta drogerie dětské sušenky Sunarka, cena cca 40Kč, je to sáček a nebo Opavia ale sehnat je nepromazané je docela problém.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]