Nejste přihlášen/a.
Ahoj chtěla bych se zeptat jak si mám správně vytrhat obočí. Dám vám sem fotku jak ho mám normálně vytrhané a jak si ho vždy trhám. Chtěla bych poprosit o radu co si o mém obočí myslíte a jak bych ho měla ještě vytrhat. A popřípadě jestli ho mám nějak ještě domalovat nebo tak něco. Děkuju předem
Já bych se obrátila na kosmetičku - upravování obočí stojí pár korun, a zkušená kosmetička ho vytvaruje vždy lépe, než si to uděláte sama. Pak už si ho můžete udržovat sama, a zajít k ní jen občas. S obočím je problém, že pokud ho vytrháte více, prostě Vám "ujede ruka", často už obočí nikdy nedoroste, a musí se domalovávat. Mně se to tak alespoň stalo, a nejsem sama...
Souhlasím s LimoškouNejlepší je opravdu kosmetička.Jinak u tebe to chce pouze malilinkatký zákrok a budeš nádherná.Máš krásné obočí i krásné oči
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.