Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Šalamounovy řezy, konzistence těsta

Od: ramona odpovědí: 11 změna:

Zkouším poprvé tento recept a to první těsto je dost tuhé,tak se mi to nezdá,má snad takové být ...?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hahanaj*
hodnocení

2x

těsto se normálně nalije na plech- není tuhé

doplněno 02.03.14 14:15:

po upečení posypu kokosem a zaliji tou odebranou částí s rumem a pak jsou řezy krásně vláčné - uvidíte zmizí rychlostí blesku

ramona
hodnocení

...tak právě to moje je víc jak na nanalití spíš hužší,ale dělala jsem to podle hrnkového receptu,příště budu vážit ...troubu mám rozpálenou musím to tam dát tuhé...sakriš,jak to dopadne..?

hahanaj*

ale věřím že to dopadne dobře

ramona
hodnocení

...už je to v troubě ... nějak mě to rozhodilo,musela jsem na to vzít spirálu na těsto nikoliv běžný šlehač,kterým šlehám těsta,takže tak..."kluci" přijedou z hor,tak doufám ...díky za podporu...

hahanaj*

dejte vědět jak dopadly a zda se po nich zaprášilo

ramona
hodnocení

to víte,že jo...hladní chlapi spráskají všechno,tím nechci říct,že bych nabídla něco špatného,jsou tam samé dobré ingredience,jen ta hustota = uvidíme už se chladí ---mi to dalo zabrat,páč je tam 1/4 másla,rum,ořechy atd.

hahanaj*

ono je víc receptů já dělám z hery a nedávám ořechy

ivik*

Na netu jsem našla pár receptů a jeden z nich tam je špatně napsaný,takže záleží, podle jakého receptu jste pekla...

ramona
hodnocení

jedla jsem je u kamarádky,měla je fantastické,recept mně dala s máslem,já dala také heru a ořechy jo,ale tedˇjsem to ochutnala a je to jak perník ...měla to mnohem lepší...asi byla chyba,že jsem to po zalití dala znovu do vypnuté trouby ...:-/

januela
hodnocení

0x
Jejda,taky bych je udělala,ale nenašla jsem recept,co jsem měla kdysi a už jsem úplně zapomněla,že jsem je dělala.Prosím,dejte sem někdo vyzkoušený recept.Taky jsem koukla do googlu,ale nevím,který bych si měla udělat,vzkoušený je jistota.Díky,asi nebudu sama,kdo to uvítá.J.
ramona
hodnocení

...nemám se čím chlubit,páč se mi dnes napoprve moc nepovedl,ale na google jsou všechny téměř stejné recepty,až ten na TOP,který vajíčka dává syrová na polití,což je zásadní velká CHYBA ...vejce dát do těsta,které se peče a to vždy...!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]