Dobrý den, nevíte náhodou někdo proč mě pořád bolí hlava? Už více než týden se s tím trápím a ktomu mě ještě občas bolí žebra a u Pícha u srdce i na druhé straně. Je mi 14let. Nevíte čím to je?
Ahoj. To může být od páteře. Důvodů může být celá řada. Rychlý růst, nějaký namáhavý výkon, špatné lůžko, prochladnutí nebo jen nějaký prudký pohyb... Tady to těžko někdo může posoudit. Pokud to nepřestane, tak by bylo nejlépe navštívit pediatra - jen pro jistotu... M
Chce to víc pít, víc běhat venku na čerstvém vzduchu a míň čučet do počítače.
martinxx1
jj ta hlava to bude ze špatného pitného režimu,taky jsem málo pil a často mě bolela hlava ale teď se snažím alespoň ty 2 až 2,5 litru vypít,ale piju jen vodu z kohoutku,a v práci minerálku takže nic sladkýho a je to v pohodě taky se to projevuje suchými pálivými a loupajícími se rty
Vypadá to,že máte skříplý nerv v páteři.Asi opravdu sedíte u počítače a prostě se to zablokovalo.Chce to na páteř dát 2x denně teplou nahřívací dečku-nééé se hřát pod sprchou,to se to ještě více zablokuje.Existují cviky přímo na odblokování hrudní páteře,chce to více se hýbat,chodit...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.