Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

HA v pauze

Od: anonym123* odpovědí: 2 změna:

Zdravím, chtěla bych se zeptat, zda jsem během celé sedmidenní pauzy chráněná i v případě, že jsem minulý měsíc menstruaci vynechala. V té době se mi nehodilo, tak jsem dobrala minulé platíčko a pak začala nové, které mi včera skončilo. To znamená, že příští plato začnu příští sobotu. Jenže v pátek jedu za přítele a sex určitě bude, tak jsem se pro jistotu chtěla zeptat, jestli HA funguje v pauze i když jsem ms minulý měsíc neměla. Děkuju mockrát :)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iv®
hodnocení

0x
Dobrý večer. HA funguje i v pauze. Doporucuji precist pribalovy letacek.

cuca*
hodnocení

0x

Ano, funguje, tim ze jste vzala plato hned,jste proste tu menstruaci vynechala.tzn, ze v ut ci +- menstruaci dostanete, a nevim kdo je znaly planovaneho sexu kvuli poceti, nebo naopak nepoceti, podle meho ihned po menstruaci asi ani nemuzete otehotnet.

Kazdopadne, prasku jste vzala dost :) kdyby otazka znela, mesic jsem ha nebrala, bavily bysme se jinak...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]