Už jste dělali platýze? Jak?

Od: Datum: 01.03.14 11:44 odpovědí: 4 změna: 01.03.14 16:01
avatar

Dobrý den. Chtěla bych znát Vaše zkušenosti, jak děláte platýze. Děláte je s kůží, nebo kůži dáváte dolů? Co je lepší? Dostala jsem dva platýze. Děkuji Viky



Seznam odpovědí:
 
moment čekejte prosím, probíhá přenos dat...
Zobrazení struktury odpovědí v otázce
Skrytí struktury odpovědí v otázce
Zobrazení struktury odpovědí v otázce

 

Odpovědi na otázku:
Od: cuca®
Datum: 01.03.14 11:56
avatar

Nechte je tak jak jsou.

Az rozmrznou, dejte dovnitr maslo a sul.

Navrch to same, mam rada kmin, sul by byla fajn, nejaka hrubozrna, treba morska.

A sup do trouby, mnam. Delate mi chute..:) ja jen nemam rada pohled na tu hlavicku, ja bych ji ufikla, ale to je muj osobni problem...

Ohodnoceno: 2x
 
Od: viky®
Datum: 01.03.14 12:30
avatar

Už rozmrzají ale připadá mi, že jsou dost cítit. V ničem rybu nemáčíte?

doplněno 01.03.14 13:20:

Ryby jíme hodně, často si kupujeme mořské ryby v Makru. Platýze jsem měla uzeného, byla to lahůdka, tak jsem chtěla ochutnat čerstvého. Platýz byl včera koupený v Makru a hned přicestoval k nám do mrazáku. Jiné mořské ryby takto nevoní. Tak uvidím. Děkuji Viky

Od: cuca®
Datum: 01.03.14 12:45
avatar

Delate ryby casto? Pokud ano, poznate zda jsou citit vic nez obvykle, pokud je delate malo, nebo poprve, muze vam ta rybina pripadat silna.

Jak dlouho mate ryby v mrazaku? Ony se maji skladovat kratsi dobu, nez jine maso.

Ledasco se namaci v mlece kvuli odstraneni pachu.ja mela zatim spis kapry .pokud byl stary, maso chutnalo strasne, jakoby bahenne.a to se neda jist.

Upecte, uvidite.

Treba to bude vyborne, pokud ne, na chuti to poznate...

doplněno 01.03.14 16:08:

Tak to je dobře, ze chutnal.presne pro ty kosti si ryby nedavam v restauraci :)

Ohodnoceno: 0x
 
Od: viky®
Datum: 01.03.14 16:01
avatar

Jeden platýz jsem upekla v kůži, sůl, kmín, citron, máslo. Druhý platyz byl bez kůže, sůl, máslo, kmín, citron, bazalka. Masíčko, je to chuťově výborné, jen stovka malých kostiček na oblizování to je hrůza. Určitě si koupíme čerstvé filety platýze, to bude jiné papáníčko. Maso krásně vonělo. Viky

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

 
Copyright © 2004-2016 Poradna Poradte.cz. Všechna práva na poradně Poradte.cz vyhrazena.