Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Domácí rohlíky

Od: elisa* odpovědí: 4 změna:

poradíte mi někdo dobrý recept na doma pečné rohlíky, normálně v troubě, pekárnu nemám.

Hlavně potřebuji vědět časy - jak dlouho trvá, než to vykyne a upeče se.

Děkuji moc.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hahanaj*
hodnocení

0x

včera jsem pekla jsou skvělé ještě i dnes

1/2 kg hladké mouky špetka soli 3dkg droždí /necelá kostka/ 6dkg másla rozpustit mléka vlažného tolik aby se zadělalo těsto hustší než na buchty
POSTUP PŘÍPRAVY
Propracujeme a hned válíme rohlíky z této dávky je jich 20ks . Dáme na plech vyložený papírem a potřeme vejcem a posypeme hrubou solí ,kmínem ,sezamem, mákem ...tím co máme rádi. Necháme asi 1h vykynout a po té pečeme na 180st pěkně do růžova cca 10 minut

Domácí rohlíky

kristyn3*
hodnocení

0x

je to odzkoušené:) jsou fakt dobré

tn.nova.cz/...

hodnocení

0x

můžete zkusit zde, časy jsou :)

knedlik.pise.cz/...

Domácí rohlíky #2

hodnocení

0x

Pivní rohlíky od Ládi Hrušky z Novy.Pekla jsem je poprvé a povedly se a byly moc dobré! Recept i jiné dobré recepty najdete na stránkách NOVY.Zkusím přidat foto těch mých.

Domácí rohlíky #3

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]