Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hustejsi a delsi vlasy

Od: molinka* odpovědí: 4 změna:

Dobry den

mam kratke vlasy po ramena a strasne ritke poradte mi prosim co mam delat?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Z řídkých krátkých vlasů, dlouhé husté určitě neuděláte. Tedy ano.. dnes je možné a trendy prodloužení vlasů v kadeřnictvích - to vidím jako jedinou možnou cestu.

Co nám příroda nadělila do vínku, to máme a musíme se naučit udělat ze všeho spíše naši přednost ;) Zkuste třeba jiný účes a barvu..

hodnocení

1x

Nemáte nějaké stresové období?Neprodělala jste nějakou nemoc?(léky mohou mít za následek vypadávání vlasů).Když píšete, že je máte řídké,kolikrát za týden si je umýváte?Doporučuji častěji,aby se vlas nezatěžoval.Doporučuji přípravky profesionální péče na objem třeba Wella, Matrix a možná i trochu dát vlasům jiný účes,možná více sestříhat.To by je mohlo nazdvyhnout.Hezký den!

molinka*
hodnocení

Dobry den

nemoc jsem nemela asi pul roku. Pred pul rokem jsem mela teplotu zhruba 38.

Vlasy si umyvam 2 tydne. Zadne pripravky nepouzivam, vlasy nosim porat sepnute

Dekuji za radu

lendak*
hodnocení

0x

bylo by foto?..opticky houštku zajistí barva..resp.spíš mírné odbarvení..zesvětlení... a střih pro objem...používat šampony pro objem,ty jsou většinou bez silikonů a vlasy budou nadýchanější...vlasy si umývat v předklonu...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]