Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Boty na pdopatku jsem vysoka

Od: papapaw odpovědí: 6 změna:
Ahooj. Hrozně se mi líbí boty na podpatku. Holkam to sluší. Jenže většina holek jsou malé, takže je to vyvysi a je to OK. Ale ja šla včera do obchodu a uviděla boty na 10 cm podpatky, jsou přímo božské! Jenže ja merin 175 cm a s botamá tedy 185 cm...myslíte že je mohu nosit, nebo je to opravdu blbý. Ja jsem do nich úplně zamilovaná a myslím že mi i sluší...a ještě něco, jak v tom chodím a vypadat normálně? :D musím delat strašně malé kroky..:D díky..:)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

alileta*
hodnocení

2x

Ty botičky si rozhodně kupte.

Tady je návod, jak správně chodit na podpatcích: prozeny.cz/...

Doporučuju zejména to video - je to krátký a velmi jasný a srozumitelný návod, jak na podpatcích vypadat skvěle a elegantně ;)

hodnocení

1x

Pokud tvůj partner má 195 (což není nic až tak neobvyklého), jste dobrý pár. :)

hodnocení

1x

Když jsem byla mladá, se svými 173 cm výšky, mužové bývali dost pod 180 cm. Na 1.máje jsem čněla nad náměstím. Mladý muž, který se mi velice líbil, o mně utrousil něco o žirafě. Já jsem se tak naštvala, že jsem si koupila podpatky: Když jsem vysoká, tak ať to stojí za to. A nosila jsem je celý život. Až s důchodem jsem si pořídila pohodlí. A dnes, když někdo řekne, jestli moje jorkinka není nějaká velká, zasměju se a řeknu: My jsme dvě velké holky. Jako koně. :-D Boty na podpatku si kupte a taky si kupte nějaké pěkné prádélko, které, je to sice na hlavu, když to nikdo nevidí, ale notně zvedne sebevědomí a dobrý pocit ze sebe. Usmát se, narovnat a vykročit. Světe, koukej, jak jsem pěkná!

ma*
hodnocení

0x

Určitě můžeš, holky od modelek mají s těmi podpatkami ještě víc, :) nos co se ti líbí, v čem se cítíš dobře a co ti sluší ;)

hodnocení

0x

Můžeš, proč ne, ve vysokých podpatcích ženské nohy vyniknou.

Ovšem zdá se mi, že je čím dál méně vysokých kluků. Většinou tak kolem 175 - max. 180. Tak abys třeba o plese nečněla nade všechny. Pokud máš vysokého manžela či partnera, je to v pořádku a bude vám to spolu slušet. Jinak bych si to rozmyslela a asi zvolila přece jen nižší. Jaga.

ollie*
hodnocení

0x

Mám úplné stejnou výšku, zimní boty mám na 5cm podpatku. V lodičkách mám 183cm a to jsem dlouho hledala nějaké bez platformy. Kašli na to, co si myslí ostatní, když ses do tich botů zamilovala, kup si je. :) A na podpatkách ani nevypadá dobře, když děláš dlouhé kroky, takže vpoho. Kdyžtak si chůzi na podpatkách nacvič doma.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]