Nejste přihlášen/a.
Ty botičky si rozhodně kupte.
Tady je návod, jak správně chodit na podpatcích: prozeny.cz/...
Doporučuju zejména to video - je to krátký a velmi jasný a srozumitelný návod, jak na podpatcích vypadat skvěle a elegantně
Když jsem byla mladá, se svými 173 cm výšky, mužové bývali dost pod 180 cm. Na 1.máje jsem čněla nad náměstím. Mladý muž, který se mi velice líbil, o mně utrousil něco o žirafě. Já jsem se tak naštvala, že jsem si koupila podpatky: Když jsem vysoká, tak ať to stojí za to. A nosila jsem je celý život. Až s důchodem jsem si pořídila pohodlí. A dnes, když někdo řekne, jestli moje jorkinka není nějaká velká, zasměju se a řeknu: My jsme dvě velké holky. Jako koně. Boty na podpatku si kupte a taky si kupte nějaké pěkné prádélko, které, je to sice na hlavu, když to nikdo nevidí, ale notně zvedne sebevědomí a dobrý pocit ze sebe. Usmát se, narovnat a vykročit. Světe, koukej, jak jsem pěkná!
Můžeš, proč ne, ve vysokých podpatcích ženské nohy vyniknou.
Ovšem zdá se mi, že je čím dál méně vysokých kluků. Většinou tak kolem 175 - max. 180. Tak abys třeba o plese nečněla nade všechny. Pokud máš vysokého manžela či partnera, je to v pořádku a bude vám to spolu slušet. Jinak bych si to rozmyslela a asi zvolila přece jen nižší. Jaga.
Mám úplné stejnou výšku, zimní boty mám na 5cm podpatku. V lodičkách mám 183cm a to jsem dlouho hledala nějaké bez platformy. Kašli na to, co si myslí ostatní, když ses do tich botů zamilovala, kup si je. A na podpatkách ani nevypadá dobře, když děláš dlouhé kroky, takže vpoho. Kdyžtak si chůzi na podpatkách nacvič doma.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.