Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oranžový obývak-jaké závěsy?

Od: jessi24 odpovědí: 12 změna:

Dobrýd en, mám oranžový obývák vše sladěné..Chtěla bych závěsy na okna poradite jakou barvu?maji tedka krásné oranžové ale to už by asi bylo moc...děkuji

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, měl jsem kdysi nábytek v kombinaci oranžová s bílou - asi tak půl na půl.

Koberec byl tmavě hnědý a i závěs v okně byl oranžový. Já měl pocit, že je to hezké a nikdo to ani neodsoudil, jako nevkusné. A když svítí sluníčko přes oranžový závěs, tak to nemá chybu. Já bych se toho nebál - oranžová barva dělá teplo a náladu. Zdravím!

brusinka*
hodnocení

2x

Rozhodně bych nedávala oranžové, ale záleží, říkáte, že máte vše sladěné, to znamená vše oranžové? Záleží hodně na odstínu, ale určitě se k oranžové hodí například bílé doplňky tzn.: vázy, sedací souprava, koberečky a závěsy, popřípadě můžou mít závěsy lineární barvu od oranžové po bílou, zde již závisí na doplňcích. :)

ivik*
hodnocení

1x

Asi bych volila i bílou,tím snad nic nezkazíte...

martina1105*
hodnocení

1x

k oranžové se hodí jednoznačně hnědá různého odstínu.

martinaa*
hodnocení

1x

Zelené nebo žluté:)

korina*

Nebojte se já mám vše do oranžova a na velkém fr. okně a dveří na terasu oranž. voály a asi metr od země jsou na nich velké uzly utvořené jen ze smyčky na voálu. . na smetanové malbě jsou tři pásy tapety oranžovo šedé ve stejné barvě dva s výraznou květinou a uprostřed oranž. šedivé pruhy. To samé na protější zdi.Potrpím si na extrémy ale vkusně dle svých přátel.. i doplnky jako je velká oranž. váza a v ní rudé máky.oranž. konvička s býlím vzorem na vodu na kytky A v neposlední ředě oranž .polštářky na sedačce hnědé.I když je přítmí v pokoji je světlo které je teplé a novodí dobrou náladu.

athenaise*
hodnocení

0x

Já zkusila zelenou, máme ji na stěně s oranžovou (jedna zelená druhá oranž.) a dělá to dobrotu i s tou hnědou (my kombinovali se dřevem). Nedávno jsem našla stránky od IKEI a tam je program na vyzkoušení jak k sobě barvy ladí.

www.ikea.cz

ma*
hodnocení

0x

Já mám zelený pokoj a oranžové závěsy - obě barvy jsou takové nekřiklavé, příjemné a myslím, že jdou k sobě pěkně. :),

hodnocení

0x

Mám troje závěsy k oranžovému pokoji- jedny zelené, druhé žluté a třetí jsou červené.Všechny vypadají dobře:) Určitě se nebojte, myslím že nic nezkazíte:)

hodnocení

0x

K oranžové se hodí naprosto všechny barvy. I šedá, od holubiččí, až po tmavou. Akorát bych se bála bílé barvy. Byla by příliš dominantní.

hodnocení

0x

K oranžové zelenou, vymaloval jsem si tím pokoj - svě stěny zelené, dvě oranžové, a vypadá to parádně, ty dvě barvy k sobě krásně ladí.

hodnocení

0x

K oranžové bych dala jedině hnědou.Oranžová je zářivá, hnědá /čokoládová/ naopak tlumí a ty 2 barvy by se krásně doplňovaly. Samamám obývák dožluta a dohněda. A teď právě vybíráme tapetu na ze´d. Samozřejmě dožluta a dohněda. Proto mám už v hlavě několik obrazů s podzimem, žloutnoucími stromy. To bude to pravé! Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]