Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bílý výtok z vagíny

Od: rosew odpovědí: 2 změna:
Dobrý den,
Už asi čtvrtý den mám problém v intimních partiích. Začalo to tím že mě tam dole začalo svědit a zarudlo mi to. Dva dny jsem to neřešila a říkala si že to přejde. Dneska už to téměř nesvedí. Vůbec o tom nevím když zrovna se neutřu po toaletě a tím to nepodráždím. Problém je v tom že dnes jsem spozorovala bílý hrudkovitý výtok. Menstruaci čekám a kolem prvního. Ve výtoku krev nebyla vůbec. Byl čistě bílý. Mám mít obavy?
( doufám že ne, zítra v ranních hodinách odjíždím na hory)
(16)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

sargo*
hodnocení

3x

Vcelku pěkně popisujete kvasinkovou infekci.

Nebylo by špatné stihnout si skočit do lékárny pro glubule nebo krém, zavádí se to na noc, než budete doma, budete vyléčená :) A pokud ne, tak to bude ideální chvilka skočit si k doktorovi. :)

martinaa*

Sargo má pravu, kvasinky jak vyšité.

Nicméně bych raději zašla za tím doktorem, podomácku a špatně zaléčené kvasinky se rády vracejí a mohou způsobit nepříjemné i vážnější potíže.

Pokud to skrze hory nejde, na ten týden zaberou volně prodejné léky. Ká mohu vřele doporučit - kup si Rosalgin, ale pozor, ne prášek ani roztok, ale pouze nádobu na vyplachování pochvy 24-lekarna.cz/... Ten douhý konec se zastrčí víš kam :). Doma uvař řepíkový čaj, nech ho zchlánout do vlažna, nalij do nádoby a pochvu takto jednou denně vyplachuj, ideálně ráno.

A po horách šup za doktorem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]