Nejste přihlášen/a.
Už asi čtvrtý den mám problém v intimních partiích. Začalo to tím že mě tam dole začalo svědit a zarudlo mi to. Dva dny jsem to neřešila a říkala si že to přejde. Dneska už to téměř nesvedí. Vůbec o tom nevím když zrovna se neutřu po toaletě a tím to nepodráždím. Problém je v tom že dnes jsem spozorovala bílý hrudkovitý výtok. Menstruaci čekám a kolem prvního. Ve výtoku krev nebyla vůbec. Byl čistě bílý. Mám mít obavy?
( doufám že ne, zítra v ranních hodinách odjíždím na hory)
(16)
3x
Vcelku pěkně popisujete kvasinkovou infekci.
Nebylo by špatné stihnout si skočit do lékárny pro glubule nebo krém, zavádí se to na noc, než budete doma, budete vyléčená
A pokud ne, tak to bude ideální chvilka skočit si k doktorovi. ![]()
Sargo má pravu, kvasinky jak vyšité.
Nicméně bych raději zašla za tím doktorem, podomácku a špatně zaléčené kvasinky se rády vracejí a mohou způsobit nepříjemné i vážnější potíže.
Pokud to skrze hory nejde, na ten týden zaberou volně prodejné léky. Ká mohu vřele doporučit - kup si Rosalgin, ale pozor, ne prášek ani roztok, ale pouze nádobu na vyplachování pochvy 24-lekarna.cz/... Ten douhý konec se zastrčí víš kam
. Doma uvař řepíkový čaj, nech ho zchlánout do vlažna, nalij do nádoby a pochvu takto jednou denně vyplachuj, ideálně ráno.
A po horách šup za doktorem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.