Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pomáhá podvázání žaludku?

Od: albinka odpovědí: 5 změna:

Ahoj chtěla bych jít na podvázání žaludku, mohla by jste mi některá z Vás říct jak jste se cítili či to pomohlo nebo ne. děkuji za všechny odpovědi.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

al*
hodnocení

0x
martina30*

Reklama článku dobrá,ale každej jsem jinej.Chtělo by to tedy uvést od tazatelky jak je na tom a co ji vede k tomu,že uvažuje o podvázání žaludku.

al*

Co máš s reklamou? Veselá-Samková byla fakt tlustá baba a není, ale o to tady přece vůbec nejde. V článku popisuje svoje pocity, jaké to bylo a co všechno musela zvládnout. A o tohle tady šlo - jinak mě to nebere. Mých skoro dvěstě kilo je sice nepříjemných, ale protože už mi moc let nezbývá, nějak to vydržím. :-D

hodnocení

0x

jeden náš známý na tom byl v Rakousku, byl opravdu velkých rozměrů. Najednou jí často a malá množství. Je spokojený :)

lennushqa*
hodnocení

0x

Tím podvázáním žaludku myslíte "Bandáž žaludku"? Na tom byla mamča a už je asi 2-3roky po. Teď nevím přesně, ale kdyby jste měla zájem tak jí řeknu aby vám něco o tom napsala!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]