Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli neznáte (nebo nemáte zkušenosti) s nějakým přípravkem na růst a zhoustnutí vlasů. Je mi 15 a už když jsem byla menší, měla jsem málo vlasů (po rodičích). Navíc se mi často mastí (musím si je mýt každý den) a jsou přestože používám šampóny na objem (vyzkoušela jsem jich už docela dost), vždycky zhruba do 1 až 2 hodin úplně zplihlé. Když si chytnu culík, vlasy mají průměr asi 2 cm :/ A pořád vypadávají Co s tím? Předem dík za odpovědi.
Zřejmě je to u vás dědičné po rodičích. S tím se nic moc asi nenadělá. Zkuste nějaký přípravek na vlasy - moje mamka má skvělou zkušenost s přípravkem Donna Hair Forte (30 tablet za 300,-kč, mají balení i po 60,90 tabletách). Pro začátek vyzkoušejte balení s 30 tabletkami, uvidíte jestli pomůže
AhojToto vyzkoušej
babskerady-dobretipy.cz/...
Babské rady jsou reklama?
,,zdravím,, ono více vlasů ti nenaroste po ničem .Je vám to dané do vínku.Akorát je účel si je udržet do dalších let.Tyhle přípravky jsou jen podpůrná léčba proti vypadávání .A stejně nejsou žádným zázrakemTo by nechodili plešatí po světě.Že vlas má svůj růstový cyklus a pak vypadne ,to snad víte. Udělejte si pěšinku a koukněte se,jestli vám od hlavy rostou malé vlásky.To je obměna vlasů. Vlasy si můžete mýt každý de,,nevadí to. Jen se vám pak tvoří více tuku . Je to kolotoč.
Kupte si Biosil forte a tak po 2 měsících se mohou vlasy upravit. Ale více jich nebude. Bohužel. Nenechávejte si vlasy nahustit,,mohla by jste o ně přijít ,,a mít lysinky . I to se stává. A ty reklamy v telce neberte vážně ,,je to vše udělané počítačem.,,kadeřnice,,
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.