Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Antikoncepce, menstruace, jak pokračovat

Od: denisa* odpovědí: 3 změna:

Zdravím, začala jsem brát antikoncepci první den menstruace, v neděli jsem dobrala poslední prášek, dnes mi začalo trochu větší špinění s lehkým odstínem červené, ale opravdu nepatrně, tím pádem jsem to ještě nedostala, nové platíčko bych měla začít brát v pondělí, je nějaký problém že jsem to ještě nedostala? je to normální? :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

2x

Ber antikoncepci podle návodu, ono trvá 1-4 měsíce, než se tělo srovná, do té doby ti může menses pěkně blbnout.:) Může mít podobu lehkého špinění, jak jsi popsala, může úplně zmizet nebo naopak přijít dvakrát do měsíce.

Pokud to nepřejde ani po této době, zřejmě ti HA nesedla.

cuca*
hodnocení

2x

Ridte se podle navodu, ono se to srovna. Hlavně dodržujte pravidelnost v uzivani.jinak to fungovat nebude...

pavelv*
hodnocení

0x

Známá když jí začala brát tak špiněla 2 měsíce v kuse, podle doktora to bylo normální. Do půl roku se to srovnalo a mentruace která předtím trvala týden trvá 2-3 dni. Buďte v klidu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]