Nejste přihlášen/a.
Potřebovala bych poradit. Můj přítel mi dnes naznačil, že už ho nepřitahuji tak jako dříve... jsme spolu už rok, ale nevím co mám dělat abych mu připadala víc "sexy" a přitahovala ho. Prosím poraďte mi co mám dělat? :/ děkuji předem za vaše odpovědi
Někteří tady píšou o chození doma v teplákách a vytahaném tričku, že to pak muže znechutí atd. Takového bych kopla s gustem do pr. Být doma i v nemoci načinčanou barbínkou, nemoct si před vlastním partnerem napatlat pleťovou masku, to by mě tedy vážně nebavilo. Když mu budou vadit teď tepláky, co pak bude říkat, až bude třeba nemocná a bude jí hodně špatně? To není nikdo krásný. Neříkám být vyloženě za cuchtu, ale dělat ze sebe i doma fiflenku, to tedy ne. Když jdu do práce nebo i nakoupit, tak se hezky obléknu a většinou i namaluju. Když jdu na zahradu nebo kydat hnůj, beru si zablácené holínky a otrhané džíny. On když vyleze zpod auta, tak také není nejčistší, ale oba víme, že je to jen přechodný stav a i když momentálně vypadáme jak bezdomovci, stačí se umýt a převléknout.
Jeste nikoho s gustem nekopejte. Nikdo tady nic takove nepsal. Vsichni maji na mysli prave tu situaci, kdy se z prechodneho stavu stane stav trvaly. Kdyz po cely rok nevidite svou zenu jinak, nez rozcuchanou, nemytou a v teplakach, pak uz to neni prechodny stav, nebo snad ano?
NAPROSTO SOUHLASÍM !
Fascinuje mě, jak často se někde píše, že žena má být vždycky upravená! Já se toho držím v tom, že se každé ráno učešu a namaluju, šedin mám jen pár,ale barvím se, ALE chodím doma v teplákách a tričku.
Mám snad vařit a uklízet v kostýmku?
Ani MŮJ muž nemá zájem, protože jsem přibrala.Už ale nevidí, proč.Přivedla jsem na svět dvě děti a vždy po porodu jsem do půl roku přibrala i když jsem jedla úplně nomálně a nedojídala žádné kašičky po dětech.Děti byli 15 měsíců po sobě-bylo to na zbláznění a na vše jsem byla sama, protože ten můj začal v té době při práci studovat, byl nervní a protivný, zlost si vyléval na mě. Jsem typ co zajídá stresy a těch mi v životě připravil víc než klidu. Když řeknu, že bych měla něco shodit, tak jen poznamená,,stejně nezhubneš", tak proč bych se snažila? Raději bych ho kopla do pr...
Sám taky přibral, na hlavě má tři vlasy čtyřma řadama, to co zbylo je šedivé, chodí neoholený,nejvíc sexi je,když si nacpe mikinu do riflí, když přijede z práce na kole, smrdí potem,že by se jeden pozvracel a ráno si to zase obleče.
Co k tomu dodat?
NEMĚLI BY SE PÁNOVÉ TVORSTVA NĚKDY TAKY PODÍVAT NA SEBE?
Oni přijdou z práce a nečeká je úklid, vaření, praní, příprava večeře, hora nádobí. Někteří občas pomohou, ale ženská má práci pořád.
Hoďte pánovi po vyprání 30 párů ponožek pro čtyřčlenou rodinu za týden ať je miláček roztřídí podle barev a velikosti, každou prohlédne jestli není děravá a pak je smotá, nechte ho všechno prádlo pečlivě poskládat a ostatní vyžehlit, případně zašít !
SCHVÁLNĚ KOLIKRÁT TO TEN VÁŠ DĚLAL?
Můj nikdy, ale pindat, to jim jde všem!
Přesně, píšete to úplně trefně a výstižně.
Po rozvodu hledám a nenacházím partnera, který by alespoň trošku splňoval standartní průměr.je mi 50,ale jsem na ten věk fakt docela dobrý,já vím, že samochvála smrdí, ale je to tak.Ale když vezmu chlapy ve své věkové kategorii, je to děs,je to přesně to, co popisujete.Sami pánové by nejraději Claudii Shifer,ale sami hnus, děs a běs.Zdravím a nějak bojujte!
Ja vzdycky hrozne usilovne premyslim nad tim, jak je mozne, ze se ty domaci hospodynky tak nadrou. Ziju sam uz spoustu let. Varim si, myji nadobi, peru si, zehlim si a uklizeno mam (predevsim v kuchyni) daleko lepe, nez je tomu ve vetsine domacnosti... presto mi to moc energie ani casu v tydnu nevezme.
Bez potomku je to samozrejme o hodne jednodussi, ale neverim, ze opecovavani deti zabere vic jak par hodin denne, urcite mene, nez bezny pracovni uvazek, akorat jsou ty hodiny rozhazene po celem dni. Kdyz to vezmu kolem a kolem, znam pomerne par maminek, ktere si 20 hodin denne vali sunky a tloustnou pred televizi a zbyle 4 hodiny denne vari, uklizi, atd. Kdyz prijde manzel domu, tak se na nej xichti, ze jsou chudinky cele udrene a manzel (ktery travi 8-12 hodin denne ve stresujici praci) jim s nicim nepomaha. Nam svobodnym to budiz prikladem - nikdy se nezenit, nepripustit spolecne bydleni a uz vubec nikdy se nemnozit!
Pracujicim maminkam se samozrejme predem omlouvam, ty si zaslouzi plny respekt a s manzelem by si meli domaci prace delit napul.
V podstatě souhlasím. Jen - když jsou malé děti, fakt zaberou čas. Mám vyzkoušeno. Nakrmit, ustrojit, apod., to až tak moc času opravdu nezabere. Ale když je prcek vzhůru, tak s ním být, hrát si s ním, něco mu ukazovat, povídat, ... prostě ho nemůžete odložit na křeslo a ať tam žije. On chce pořád něco dělat a musíte být s ním. Když spí, je to báječné. A pak procházka, taky nestačí pár minut. A část z ní prcek prospí a pak je zas nějakou dobu vzhůru ... Takže starost o děti, to není těžká práce. Není ani stresující (za normálního stavu), jen je taková trochu nudná (pro muže). Není důvod, aby z ní byla žena vyřízená, ale čas zabere, skoro celý den.
Rok není "už"... jak začne vyprchávat taková ta prvotní chemie, těžko ji nahradit. Asi nechodíte doma v roztrhaných teplákách a se zelenou maskou na obličeji večer co večer... Ta chyba není ve vás, a těžko říct, jestli je to vůbec chyba. Buď je v tom vztahu jenom přitažlivost, nebo i něco víc. Na tom víc je třeba pracovat a pěstovat to - ale musí oba... a pak i ta přitažlivost funguje pořád pryč, byť se třeba její forma mění.
Podle me zenska by mela byt stale upravena,i doma...teplaky nosim jen kdyz pritel neni doma,nejpohodlnejsi co si budeme povidat...ale mluvi se o pritazlivosti,zenska ma byt zenskou,takze upravena,obcas si poridit nove spodni pradlo ,nejake zpestreni,chlap se nesmi zacit doma nudit,jinak se poohlizi jinde,kazdy se poohledne po krase...nerikam kdyz je clovek nemocny,to je jina vec...hlavne se neponizovat a vnucovat se mu,to je dalsi vec co chlapi odpuzuje,neni jediny na svete zeptala bych se ho proc pritazilivost vyprsela...
Podle me zenska by mela byt stale upravena,i doma...teplaky nosim jen kdyz pritel neni doma,nejpohodlnejsi co si budeme povidat...ale mluvi se o pritazlivosti,zenska ma byt zenskou,takze upravena,obcas si poridit nove spodni pradlo ,nejake zpestreni,chlap se nesmi zacit doma nudit,jinak se poohlizi jinde,kazdy se poohledne po krase...nerikam kdyz je clovek nemocny,to je jina vec...hlavne se neponizovat a vnucovat se mu,to je dalsi vec co chlapi odpuzuje,neni jediny na svete zeptala bych se ho proc pritazilivost vyprsela...
Chlap by mel taky doma chodit upraveny, vonavy, zadne vytahane teplaky, krkani a prdeni...je to vzajemne a priznejme si ze oblibena veta muzu " uz pred ni prdim, je to dobry"..je silne nechutna a ja po 8 letech vztahu projevy tohoto typu nesnasim. Bud se chovam slusne, nebo jsem cune a nemam zadnou slusnost a ulevim si pekne nahlas a pak pronesu "pamatnou " vetu...hnus... . A k tomu nudeni...Pokud se mam upravit jen proto, aby se "pan" doma nenudil, tak to teda ne. Upravim se proto, ze JA se citim dobre a pak nastava ON, ze vim, ze se mu tak libim vic (coz je pochopitelne). Kazdy vztah ma dobre i spatne dny, ale abych stale premyslela, ze by se mohl jit jinam? To ze me za chvili bude paranoik Nejsem blazen
A k puvodni otazce promluvte si na rovinu, pokud tedy partner je komunikativni a nebude to brat jako utok (zacne kricet nebo naopak bude zirat a mlcet - mlceni znamena "potrebuju prostor, abych si rozmyslel, jak ti odpovim"
, nebo nebude prchat ze dveri pri Vasi prvni otazce
Nejspis bych se zeptala na rovinu. On 1 rok neznamena nic, je to docela brzo, na ochladnuti v pritazlivosti.
Už po roce ho nepřitahujete? Tak ať nenaznačuje a popovídá si o tom s Vámi na rovinu. V čem je problém, že ho již tolik nepřitahujete, Vám může říci jen on. Zevšedněla jste mu? Tak ať Vám poví, co by chtěl, abyste udělala proto, abyste byla více sexy a aby ho to přitahovalo...Přece ví, co se mu líbí, co ho vzrušuje, co by chtěl..Ale mám obavu, to není o sexy oblečcích...Pokud pro něj přestáváte být přitažlivá, má to svůj důvod. A ten Vám může sdělit jen on, kam tímto náznakem míří...Zeptejte se ho.
Není to jenom o domácím oblečení,o namalovaném obličeji a načesaných vlasech,ale taky o tom,jestli jste doma milá,usměvavá,vyslechnete přítele,prostě si s ním ,,poklábosíte,,o všem možném,zbytečně se s ním nehádáte,nevyčítáte mu maličkosti,nejste jen zamračená a unavená z práce a bez nálady.Jestli spolu taky něco podnikáte,jdete mezi lidi,do kina...a nesedíte jen doma u telky.Chemie časem vyprchá z každého vztahu,ale rok je docela krátká doba.Pokuď se to nezlepší,tak by to zřejmě chtělo změnu partnera.
Já myslím, že pokud k vám byl takhle upřímný, má vás určitě rád a nechce vás ztratit. Napsala jste pár řádků, do vašeho vztahu nevidím, ale pokud ho pouze přitahujete míň, na sexuální rovině, dá se s tím něco dělat. Podívejte se na nějaké stránky na internetu, kde můžete koupit něco lechtivého, uvidíte, jak zareaguje. Jestli se to zlepší, určitě je tu naděje .
Určitě souhlasím s Marií... Já mám přítele dva roky, taky to jednu dobu nebylo zrovna růžové, právě v té oblasti sexu. Tak jsme zkusili nějaké hračky, jít na to jinak a dost se to vylepšilo. ..
Jezdíme spolu občas na víkendy a vychutnáváme si jiné než domácí prostředí. Marie, a kde vy nakupujete na netu pomůcky? Já jsem se zatím spoléhala na kamenné obchody, ale možná bych zkusila i něco jiného...
Konkrétně jsem už koupila košilku, samodržící punčochy, peříčka a zkoušíme různé kondomy, protože nechci brát HA.
A máte pravdu s těmi víkendy - je to jiné prostředí, které často osvěží jednotvárný sexuální život...
,,no tedy upřímně - - já bych chlapovi tajtrlika nedělala jen proto že jsem jaká jsem .Buď má rád mne celou i když budu nenamalovaná .A když ne ,tak ať jde do bordelu .Abych se krášlila pro jeho sexuální apetit,tak to by bylo pod mou důstojnost. Jsem jaká jsem /doma nebudu chodit jako do divadla/ ale upravená pochopitelně . Copak chlapi se čančají abych na ně měla chuť? Chodí doma v trenýrkách ve vytahaném tryku a pod,,,a já se mám šlechtit? Aby měl na mne chuť? Ono záleží koho máte vedlw sebe. Jestli o sebe dbá,nebo jen to chce po ženě a sám je ucuchtaný. Tady je více aspektů ,aby ten jedinec si toho druhého získával ,,ne jen v průsvitné košilce ,,,,to je můj názor.
Přesně tak. Pokud chlapa nevzrušuji a nepřitahuji já sama, nějaký obleček a supervibrátor tomu nepomůže.
To samozřejmě, ale zase na druhou stranu: proč někomu neudělat radost? A pokud si někdo vybere muže, který doma chodí v umaštěném tílku, tak mu můžete třeba jít příkladem. Podle mě je důležité vyvarovat se ve vztahu momentu, kdy oba partneři nedbají kvůli tomu druhému o svůj vzhled...
Taky tam nakupuju .
Fakt asi záleží na každém, ale přijde mi dobré si s partnerem o takových věcech promluvit. Proč by se oba nemohli snažit být pro sebe navzájem přitažliví? Vždyť je to hrozně důležité...
Je to důležité, já myslím, že je dobře povznést se nad povzdechy typu: on chodí v teplákách...
Já bych nesnesla chodit doma ve škaredých vytahaných hadrech ani když jsem sama. Proč nebýt hezká byť jen sama pro sebe a udržovat si úroveň? A nemusí se jednat jen o nějaké sexy prádýlko...
Nedělejte nic! Tvařte se, že to je vlastně dobře, že se vám ulevilo. Nebuďte ani nešťastná, ani šťastná. Narovnejte se, usmějte se, bez přetvářky, bez divadla a ať se podívá, o co přichází. Jen nikdy, nikdy nedávejte na odiv, jak jste nešťastná, opuštěná, nemocná, prosící. Zachovejte si důstojnost, úctu, tvář. Smiřte se s tím, že když si uvědomil, že jste ztratila přitažlivost, že se to může za chvíli zopakovat. Nikdy nebudete mít jistotu trvalého vztahu, postaveném na vaší přitažlivosti. Vyrovnejte se s tím a rozhlédněte se po světě. Poplačte si a pak zjistíte, kolik je můžů na světě. Pro jedno kvítí, slunce nesvítí. Hodně štěstí
Meggy:To není o tom,aby ses např.začala vyzývavě oblékat...To je o tom,že láska jako taková u tvého přítele už vyprchala.Zkrátka a dobře-chemie je pryč.S tím evidentně nic neuděláš
Vetsina radcu bude hanet partnera za to, ze si dovolil byt uprimny. Nejspis se nevyjadril zrovna ohleduplne ani chytre, ale mozna mu nic jineho nezbyvalo. Ja bych take nemlcel, kdyby se o sebe moje budouci partnerka po roce prestala starat - pribrala par kilo, prestala se upravovat, nevidel bych ji nak, nez v teplakach a vytahanem tricku. Pokud nechcete, aby ze vztahu vyprchala vasen a sexualni jiskreni, pak se o sebe nesmite prestat starat ani po peti, deseti ci triceti letech.
Ja take sportuji, zajdu sem tam k holici a kdyz se jde ven (kino, divadlo, restaurace, atd.), tak se neoblecu jako dacan. Od zeny tedy ocekavam to same, mozna i ve trosku vetsi mire (precejen zena by mela byt tou atraktivnejsi osobou z paru). Tim nerikam, ze to tak musi byt 24/7, ale rozhodne to do vztahu patri.
Takze sup do fitka, na kosmetiku, ke kadernici, at je na co se koukat.
Zdravím, pokud nechodíte doma zanedbaná, s mastnými vlasy a ve špinavém otrhaném tričku,možná máte špatného přítele. Rok je dost krátká doba na to, abyste někoho přestala přitahovat... a dobře vím, o čem mluvím. Díkybohu za přítele, který mě nyní miluje ve sportovních kalhotách, protože sexy šatičky a podpatky fakt nosit nemíním, nenalíčenou a momentálně dost nemocnou, takže o nějaképřitažlivosti nemůže být řeči.
Prostě - buď Vás chlap miluje a přitahujete ho, nebo ne. Nic "mezi tím" není.
doplněno 21.02.14 11:06:Amadee, za čtyři roky s přítelem jsem těch 10kg nabrala a shodím je snad ža teď, když mám atb a nechuť . Přítel taky pár kilo nabral a na vzájemnou přitažlivost to nemá vliv. Osobně si myslím, že pár kil navíc se snese, žádná ženská nebude pořád stejná, a nevidím důvod se týrat hlady a mučit se v posilovně jen proto, abych byla dostatenčně reprezentativní. Samozřejmě to ale nesmí jít do extrému, kdy se ze štíhlé kočky stane mastná zanedbaná velryba kynoucí na gauči, to máš pravdu. Tímto vznáším dotaz na tazatelku - když se na to podíváte realisticky, má přítel důvod k těmto řečem? Víte, skutečně může být nespokojen, pokud o sebe vůbec nedbáte. Na druhou stranu znám pár debílků, kteří před kamarády pomlouvají vlastní (šikovnou) ženu, jak má nechutná tlustá stehna (a přitom mají sami pivní pupek a pleš).
To máš nepochybně pravdu, s tím souhlasím. Nelze se zalíbením koukat na člověka, který je mi fyzicky "nepřitažlivý".
Rok je dlouha doba na to, aby slecna stihla pribrat 10kg a zanedbat se k nepoznani. Milovat muzete i nekoho takoveho, ale bude vas pak jeste pritahovat? To tezko. Zadny muz se s zenou nerozejde, protoze je par tydnu nemocna a vypada jako strasidlo, ale pokud se z toho stane trvaly stav... co potom? Milovat se sebezaprenim?
doplněno 21.02.14 15:32:Netusim jak vypadate a v ramci zachovani anonymity poradny ani nechci, nicmene uznavam, ze je mnoho zen, kterym by neskodilo 10kg pribrat, mnoho zen, kterym slusi o trosku plnejsi tvary, a mnoho muzu, ktere pritahuji i hodne silne zeny. Pro vaseho pritele muzete byt klidne atraktivnejsi nez kdy drive, o tom ja nic nevim.
Ja myslim, ze ve zdravem vztahu by se partneri meli snazit byt si vzajemne atraktivni. Pokud se jednomu nelibi neco, co se da zmenit (uces, make-up, par kilo navic, atd) neni duvod, proc to nejak decentne nerict partnerce/partnerovi a motivovat ji/ho, aby s tim neco delal/a. Pokud to dospeje do faze, ktera je trvala, tak nezbyva, nez se rozhodnout, zda budu dal zit s nekym, kdo me jiz nepritahuje, nebo se rozejdeme. Mozna to vsechno zni povrchne a ja uznavam, ze to povrchni je, ale fyzicno je pro me jednim z piliru vztahu, bez ktereho to proste nejde. Mozna zmenim nazor, az mi bude padesat a sex me prestane bavit... kdo vi
Jestiže vám partner řekl, že ho už nepřitahujete, tak je to stejné, jako kdyby vám řekl, že se s vámi rozchází. Jak by poradil MUDr Plzák, známý poradce v partnerských vztazích "mizte středem.". Nemá cenu se vnucovat, vyptávat, zachraňovat. Váš vzhled se určitě za rok tak markantně nezměnil. Není to zkrátka ten pravý. City se nedají vynutit. Je třeba hledat jiný vztah.
doplněno 22.02.14 18:32:Ještě doplňuji, "babkazov" moc hezky napsané.
Pokud Vám na vztahu hodně záleží - můžete zkusit změnit vzhled, zhubnout, atd., zřejmě jste ještě mladí, tak není třeba předčasně "hupsnout" do bačkor, tepláků a stereotypu.
Ale zřejmě budou mít pravdu rádci, kteří naznačují, že po roce už asi "vyprchala" chemie, takže v tomto případě pouhá změna vzhledu dlouho stačit nebude a Vám nezbyde, nežli se "poohlédnout" jinde. Přeju hodně štěstí. Marcela.
Tak teď musím plně souhlasit s Innkas,Ivik,zavinac...I jsem se dobře zasmálaOni ti chlapi by opravdu chtěli doma modelku ale aby se podívali na sebe to nee.Já má taky raději muže navoněného,upraveného...Proto mám jen přítele který bydlí zvlášť a doma si vládnu hezky sama se dvěma kočkama
Pokud by mi toto řekl můj přítel,že ho už nepřitahuji,šla bych od něj.Už bych s ním ani nemohla nic mít.Tak proč se přetvařovat a vnucovat se mu?
Nezáleží až tak moc na vzhledu, pokud není vyloženě špína. Mě např. stačí když je žena bezkonfliktní, usměvavá, vtipná a trochu inteligentní. To ostatní se poddá. AHA vlastně toho chci hodně!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.