Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

V jaké kadeřnictví nechat stáhnout barvu

Od: kadernice odpovědí: 2 změna:

Zdravím,

ráda bych se vás zeptala na zkušenosti se stažením barvy z vlasů,u kadeřníka,ne doma.Mám přirozené hnědé,které jsem dlouho barvila na tmavě červené.Ted hledám salon v Praze,případně v Plzni,kde mi barvu stáhnou.Nějaké jsem našla ale ráda bych nejdřív referenci:) Máte někdo zkušenosti s dobrým kadeřníkem který toto udělá a nebude to stát měsíční výplatu?:)Děkuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

sargo*
hodnocení

0x

Aneb jak si zničit vlasy snadno a rychle a ještě za to zaplatit? ;) Referencí mám maličko, ale všechny špatné, a když ne špatné, tak velmi špatné. Podle všeho se ani po odbarvení nedostanete na svou barvu. Doporučuji obarvit vlasy "na svoje"a nechat odrůst... :)

doplněno 20.02.14 12:51:

Obsáhlá debata zde - a jsou tam i dobré ohlasy. Tak držím palce :-D

lendak*
hodnocení

0x

koupit Efassor a postupně (s časovými odstupy až 3 týdny) stahovat...Žádné kadeřnici bych své vlasy nesvěřila...Nikdo nemá větší zájem na kráse mých vlasů než já sama...Ničím jiným se chemická barva nestahuje..efassor je speciální velmi šetrné rozpouštědlo,protože rozpouští JEN CHEMICKÝ PIGMENT.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]