Nejste přihlášen/a.
Dobrý den chtěla jsem se zeptat jestli má někdo z vás zkušenosti s tímto lékem triprim 200 tak jsem se chtěla zeptat jestli vadí když v průběhu brání tohoto léku nebude vadit pití alkoholu... děkuji za odpovědi
Si děláte srandu? Jste nemocná, tak byste se měla vyvarovat pití alkoholu. Samozřejmě teoreticky nevadí jedno pivo, ale otázkou zůstává-to to opravdu nevydržíte? Jsem doma, marodím a nikam na párty prostě nejdu! Máte nastydlý močák nejspíš tak odhaduju, tak to je druhý důvod, proč nepít alkohol...Pane bože...
doplněno 19.02.14 15:48:Cigarety samozřejmě nevadí. Jde jen o ten alkohol, který působí rozšíření cév a tím mění průtok krve srdcem a potažmo celým tělem. Cigarety samozřejmě působí na cévy také, ale alkohol toho dělá daleko víc, působí i v mozku a ovlivňuje vstřebávání látek, což je v tento moment nehodící se faktor. Jsem rád, že jste to nepochopila ve zlém, protože když si to teď zpětně čtu... Takže nepít alkohol do dobrání a bude to v pořádku
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.