Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
jsem muž a chtěl bych se zde poradit. V oblasti oka v řasech se mi po čase zvětšuje takový váček (kulička), přidal jsem fotografii, snad něco málo je na ní vidět.
Nevíte někdo co to je a zda se dá nějak odstranit? Je to na velimi citlivém místě.
Děkuji, pěkný den přeji.
Známý mi tvrdí, že je to mýlie, vy píšete ječné zrno, jak to tedy je? Co je to?
Neporadil by mi někdo zkušený v medicíně pokud se najde?
Děkuji
záleží na tom, jestli to bolí nebo ne. Ječené zrno bolí. Hodně. Je to takový malý hnisavý pupínek...
Milie - je zrohovatělé zrnko rohoviny, které se tvoří pod kůží. Obvykle okolo očí...
normálně to jde propíchnout a vymýčknout... ale na tom oku bych se trochu bála...
Tak žádné mačkání neprovádějte,,Milie to není- ta je tvrdá a těžko se odstraňuje .Vypadá to na kulatou bradavičku(je více druhů) zrovna mi také vypalovali něco takového na nose. Nebojte se a zajděte si..
doplněno 18.02.14 13:01:,,dodatek- milie se nezvětšuje jsou to miniaturní bílé tečky,které nejdou lehce srýpnout nehtem. Nedělejte nic sám,,,oči jsou oči!Nic to vážného nebude.Jen na nešikovném místě...
,,já byla na kožním,,
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.