Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oči - pálení+červené žilky

Od: katerine* odpovědí: 4 změna:

Ahoj,

dnes ráno mě začly pálet a bolet oči, bylo mi příjemější je mít přivřené a když jsem se podívala do zrdcadla, uviděla jsem v nich zvýrazněné červené žilky. Nevíte čím to může být a hlavně co s tím?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Asi zánět spojivek. Navštivte očaře, léčba je tak dva tři dny. Pozor na společné používání ručníků, nemoc je lehce přenosná.

lotus*
hodnocení

0x

Může to být únavou očí od televize, počítače, také větřem, sluncem... Dají se koupit oční mastičky (na noc) a oční vody (na den a zklidňující obklady). Z bylinek je vhodný světlík - výluh se dá použít jako oční voda či k obkladům.

eulalie*
hodnocení

0x

A co třeba alergie? Nejste na něco alergická? Zkuste si oči prokapávat nějakou borovou vodou, nebo Ophtalmoseptonexem, pokud to nezabere a z koutka oka vám poteče hnis, tak to bude zánět spojivek a bude to chtít nějakou antibiotikovou mast.

duha*
hodnocení

0x

přesně to samé jsem měl samozřejmě zánět spojivek ale od toho že se mi netvořily slzy zkrátka měl jsem suché oko zkuste do lékárny pro umělé slzy a uvidite

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]