Nejste přihlášen/a.
Ahoj. Můj partner se mi začíná v 50 letech zakulacovat. Nemá sedavé zaměstnání, pivo nepije, nepřejídá se, ani na obědy moc nechodí, prý mu to potom nemyslí. Sice bere nějaké prášky, ale dřív tolik nekynul. Tak mi lítostivě říká, to je ale hnus, to břicho, nejen, že mi je blbě (od nemoci), ale ani normálně nažrat se nemůžu. Z čeho to má?
Z čeho to má? Z toho, že je mu 50. Začíná se projevovat úbytek testosteronu. Je to naprosto normální jev a bude se (Vy taky) s tím muset smířit.
Dík všem za názor. Máme v příbuzenství asi 30 ti letého mladíka a ten už má břicho taky. Asi moc jí a nehýbe se.
Má to z věku,to je logické Nemusíte se s tím smiřovat.Je třeba začít s tělem něco dělat,a nejlepší bude cvičení
V určitém věku začne povolovat svalstvo. Nejprve na břiše a na stehnech. Nad koleny se začnou dělat takové jako poloprázdné kapsy. I zadek začíná vypadat jako vykradený ruksak. Asi to nemají všichni stejné, ale + -, je to tak u všech. Dá se to oddálit posilováním. Jen oddálit. Když ještě pár let vydržíte, u vás to začne vypadat také tak.
A co chcete "slyšet"? Třeba: Vyměňte ho protože je to slaboch a tajně se někde přežírá? Podle věku partnera předpokládám,že jste dospělá a přesto máte tělo jako ve dvaceti a obličej bez vrásek...a co zrcadlo? Nebo jinak možná by mu pomohlo denně 10 km běhu a 3 hod. posilovny a pak pro udržení vztahu 3 hod lásky.
Ahoj, tak co můžete dělat? Tak 1) informujte se u lékaře, zda je možné, aby ten lék způsobovat přibývání na váze. Jak jsem pochopila, necítí se manžel v souvislosti se svou nemocí v pořádku, (nemůže se mormálně najíst), ačkoliv bere léky. Sdělte obě skutečnosti lékaři, ať vám poradí. To bych viděla jako prioritu. A 2) je tu možnost objednat se k dietní sestře, aby manželovi doporučila správné stravování: nejen stravu, ale i intervaly mezi jídly. Tak ať se dílo podaří
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.