Zdravím. Nás tedy ve škole učili a dělali jsme tam nudle z hladké mouky. I většina průmyslově vyráběných nudlí je z hladké mouky. Celý život je tak dělám. Výše zmiňované pravidlo, nás také učili, ale u kynutých a litých těst. Nikdy mě nenapadlo to dělat jinak, ale jak je vidět, jsou vyzkoušené i jiné mouky. doplněno 12.02.14 17:15: Napadlo mě, jestli se nudle z hrubé mouky moc nenavaří? Co vy, které to máte vyzkoušené, na to? Díky M doplněno 12.02.14 18:19:@jezebelll: fain - vyzkoušejte a napište - mě by to zajímalo. Člověk se učí celý život . doplněno 13.02.14 18:55:@jezebelll: Páni - vy jste žena činu. Se kterým těstem se vám nejlépe pracovalo? A které se nejvíce navařili? Díky M
Jedině z hrubé. Domácí vajíčko, kapku vody. Dobře vypracovat. Jsou z toho krásné žluté nudličky, nebo strouhání, jak se mi chce. Navíc jsem si před časem koupila strojek na krájení nudlí, takže i to krájení je už hračka.
Tak a už jsem opět zmatená :D Já právě dělala taky z hrubé,ale pak na internetu čtu někdy i polo a někdy hladkou...tak asi zkusim z každé a uvidíme
zabu
Zmatená, zmatená. Tak si jednou udělejte ty i ty najednou, a zkuste si je dát do dvou talířů se stejnou polévkou, a ochutnávejte. A uvidíte. Které Vám budou chutnat víc, těch se držte. Opravdu je musíte ale ochutnávat najednou, v jeden okamžik, se stejnou polévkou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.