Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak urychlit růst vlasů?

Od: palana* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, v poslední době mám pocit, že mi vlasy nějak nerostou o.O Mám vlasy obarvené a odrosty vidět mám, ale jinak mám už půl roku pocit, že jsou pořád stejné :D Prostě se mi pravděpodobně díky barvení růst vlasů zpomalil. Neporadili by jste mi něco, co růst vlasů urychluje? Děkuji :) A prosím nepište, že se nemám barvit...díky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kangaroo*
hodnocení

1x

Jíst hodne gumových medvídků a podobné gumoviny :-D

hodnocení

1x

Nemyslím, že by barvení vlasů ovlivnilo jejich růst. Vyprovokovat k rychlejšímu růstu se dá tak, že 1x měsíčně si necháte pravidelně jejich konečky zastříhnout. Začnou se regenerovat a vyprovokuje se růst. K tomu doporučuji Revalid (tablety, šampon, conditioner) koupíte zde drmax-lekarna.cz/...

mirex*

Vlasy nejsou trávník, tudíž jejich zastřižení nepomůže. A k různým zaručeným přípravkům je věda skeptická. Jejich vzhled, hustota a stavba je podmíněná geneticky a stavem organizmu.

lotus*
hodnocení

1x

Zkusila bych vnitřně jako doplněk stravy některý z panenských olejů, ideálně pupalkový, ale třeba i dýňový nebo lněný. Bojím se, že vlasy rostou, ale konečky se třepí, odpadávají kvůli barvění, takže třeba i nějakou regenerační masku na konečky vlasů (klidně ze zmiňovaných olejů).

nick123
hodnocení

0x

Pokud máte odbarvené vlasy, tak se nedivím, protože každý cm co naroste tak upadne. Pokud nemáte odbarvované, můžete vyzkoušet vitamíny Biosil, šampon Alpecin, nebo šampony s kofeinem. Může to být i genetické, pokud vaši předkové neměli nikdy dlouhé vlasy, tak jste to možná zdědila po nich. Poslední možnost je také, že váše vlasy jsou teď v určité fázi telogenní, ale pokud je to půl roku, to už je docela dost dlouhá doba. V nejhorším případě by byla dobrá návštěva trichologie.

hodnocení

0x

Mimo správné skladby potravin mám strach že tomu nepomůže nic.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]