Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, v poslední době mám pocit, že mi vlasy nějak nerostou o.O Mám vlasy obarvené a odrosty vidět mám, ale jinak mám už půl roku pocit, že jsou pořád stejné :D Prostě se mi pravděpodobně díky barvení růst vlasů zpomalil. Neporadili by jste mi něco, co růst vlasů urychluje? Děkuji A prosím nepište, že se nemám barvit...díky
Nemyslím, že by barvení vlasů ovlivnilo jejich růst. Vyprovokovat k rychlejšímu růstu se dá tak, že 1x měsíčně si necháte pravidelně jejich konečky zastříhnout. Začnou se regenerovat a vyprovokuje se růst. K tomu doporučuji Revalid (tablety, šampon, conditioner) koupíte zde drmax-lekarna.cz/...
Pokud máte odbarvené vlasy, tak se nedivím, protože každý cm co naroste tak upadne. Pokud nemáte odbarvované, můžete vyzkoušet vitamíny Biosil, šampon Alpecin, nebo šampony s kofeinem. Může to být i genetické, pokud vaši předkové neměli nikdy dlouhé vlasy, tak jste to možná zdědila po nich. Poslední možnost je také, že váše vlasy jsou teď v určité fázi telogenní, ale pokud je to půl roku, to už je docela dost dlouhá doba. V nejhorším případě by byla dobrá návštěva trichologie.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.