Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kvalita vlasu

Od: kullajda121 odpovědí: 3 změna:

dobry den,muj problem je ten,ze mam na leve pulce hlavy docela kvalitni vlasy ktere rostou a na prave pulce jsou znicene a vubec mi nedorustaji. Nevim cim to muze byt. dekuji za odpoved

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

batnflai
hodnocení

0x

Ahoj :) myslím že tohle je celkem závažnýproblém :/ měla bys s tím jít např.za tvou kadeřnicí (ke které často chodíš)

nebo prostě nějakou...zeptat se co s tím máš,nebo co za přípravky koupit aby se ti to nějak zregenerovalo...nebo mrkni na nějaké přípravky na netu.. :)

hodnocení

0x

Možná je to nějaký vnitřní problém, vlasy obyvkle odrážejí to, co se děje v organismu. Lidské tělo je rozděleno na dvě poloviny a jedna je obvykle trochu slabší.

rachelko*
hodnocení

0x

Myslím, že může jít o zdravotní problém, který bych šla konzultovat...

Co se týče přípravku na vlasy, mohu doporučit sérum s argánovým olejem od Avonu.. mám s ním dobré zkušenosti... třepili se mi konečky a lámaly se mi vlasy , sérum pomohlo. A cena je přijatelná.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]