Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Na plavání při menstruaci?

Od: verus* odpovědí: 7 změna:

ahoj!
zitra jdeme se skolou na plavco a mam to dostat. 2x jsem pouzila tampony mini ,pri 3. dnu mens. měla jsem ho cca 4 hod. byl nasakly z 1/3 ,ale bojim se ,ze pri prvnim dnu to bude rychleji nasakle a navic si ho musim dat hodinu pred zacatkem plavani ,protoze na bazenu to nestihnu a plaveme hodinu.Myslite ,ze mi vydrzi a neporsákne se?Díky vsem za odpoved.

Tampony normal nepouzivam ,protoze mi nejdou zavadet.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

1x

Na plavání bych nešla. Na koupání s tamponama moc nevěřím... nezdá se mi to dost hygienické. Navíc co dokáže udělat za sepsi v těle nasátý tampon, no fuj...

martinaa*

Eulalie, za 45 minut plavání žádná sepse nevznikne (leda STS, ale ten slečna evidetně nemá). A když jsem ještě závodně plavala, menses nebyla omluva. S tampony jsme plavaly všechny a spoustu let.;)

balon*
hodnocení

1x

Já když mám menzes tak se koupat nechodím.

martinaa*
hodnocení

0x

Ahoj, zavedení tamponu je věcí pár minut, neříkej, že to na bazénu s rychlým převlečením nestihneš. A na záchod vás za bazénu taky určitě pustí, tak měj tampon nachystaný třeba v ručníku nebo skříňce a rychle si ho běž vyměnit.

doplněno 11.02.14 17:56:

Tak dorazíš do bazénu o dvě minuty později s tím, že jsi byla na záchodě:)

verus*
hodnocení

Plavání už jsme měli minulý týden a bohužel to před začátkem nešlo ,ale zkusím to možná v průběhu ikdyž si nejsem jistá ,že to projde ,ale zkusit se to musí :)

hodnocení

0x

Ahoj, nevím kolika to odpovídá militrům krve ani jak máš první den silnou menstruaci.Ale myslím si, že by Ti určitě i první den měl stačit mini. Já používám mini po celou dobu cyklu.

zvidavajanca*
hodnocení

0x

Myslím, že není žádný problém zajít si na záchod před tím než se půjdeš osprchovat před plaváním. Je to normální. Tampon vpohodě dát do dlaně a sevřeš vpěst, nikdo nic nepozná. Hlavně si ho neschovávej do plavek, hrozí, že ho někde vytrousíš a bude trapas :D

Ty sama musíš vědět, jak máš silnou menstruaci - je to dost individuální - vydržet by to mělo, jen bych měla obavy pokud máš bílé či jiné světlé plavky.

Odejít v průběhu by taky neměl být problém.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma jak si dát tampon

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]